Tuesday, November 6, 2018

Συνεχίζουν αήττητα και τα «λιονταράκια»!


Συνεχίζουν αήττητα και τα «λιονταράκια»!
Εφηβικό:
Πανσερραϊκός Κρι Κρι- Α.Ε. Σερρών: 74-63

Παιδικό:
Αριστοτέλειο/Πανσερραϊκός Κρι Κρι –Ρούπελ Σιδηροκάστρου: 119-32
Συνεχίζουν αήττητες η Εφηβική και Παιδική ομάδα του Πανσερραϊκού Κρι Κρι στα αντίστοιχα Πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ προσφέροντας μάλιστα και όμορφο θέαμα στους πιστούς φιλάθλους που τις παρακολουθούν από την κερκίδα του γηπέδου της Ομόνοιας. Πιο συγκεκριμένα:


Νικηφόρο ήταν το παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα εφήβων για τον Πανσερραϊκό Κρι Κρι, ο οποίος επιβλήθηκε με σκορ 74-63 επί της Α.Ε. Σερρών. Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν εντυπωσιακό για τα «λιονταράκια» που βγάζοντας ενέργεια στο αμυντικό κομμάτι, «έκλεψαν μπάλες» και πέτυχαν εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό, με το σκορ της πρώτης περιόδου να κλείνει στο 18-10. Η συνέχεια στο δεύτερο δεκάλεπτο ήταν ανάλογη και παρά τις αλλαγές που έγιναν ο ρυθμός διατηρήθηκε στα ίδια επίπεδα, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να τελειώσει με σκορ 38-25 για τους γηπεδούχους. Στην επανάληψη η διαφορά συνέχισε να αυξάνεται, φτάνοντας στη μέγιστη τιμή της μέχρι το τέλος της τρίτης περιόδου (57-39). Η Α.Ε.Σ. ανασυντάχθηκε στο τέταρτο δεκάλεπτο και «έτρεξε» ένα μικρό σερί μειώνοντας με τη λήξη του αγώνα στο τελικό 74-63.

Πανσερραϊκός Κρι - Κρι (Φ. Κοκολιός): Αποστολίδης, Αναστασιάδης 12, Γκουτίδης 6, Καϊμακάμης 6, Κοπίλης 6, Λέφας 2, Μελαδιανός 23 (1), Μουστακλής 5 (1), Μπακάλης 5, Μπουναρτζής 2, Ράγιας 5, Σαμαράς 2.
Αντίστοιχα, για την 5η αγωνιστική στο Πρωταθλήματος στους παίδες, το Αριστοτέλειο/Πανσερραϊκός Κρι Κρι κέρδισε πολύ εύκολα την ομάδα του Ρούπελ. Από την πρώτη περίοδο τα «λιονταράκια» πήραν μια σημαντική διαφορά (28-11), την οποία διεύρυναν μέχρι το τέλος του ημιχρόνου (67-17). Παρά το αγωνιστικό fair play που το προπονητικό επιτελείο των «κόκκινων» τήρησε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, η σωματική, ποιοτική και αριθμητική υπεροχή της ομάδας ήταν εμφανής απέναντι στη φιλότιμη και μαχητική ομάδα του Σιδηροκάστρου, όπως φανερώνει και το τελικό αποτέλεσμα 119-32.





No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.