Tuesday, November 6, 2018

Νίκη, θέαμα και . . .επιστροφή του Στέλιου!


Πανσερραϊκός Κρι Κρι – Γ.Σ. Προσοτσάνης: 100-53

Παίζοντας κατά διαστήματα θεαματικό μπάσκετ η ομάδα του Πανσερραϊκού Κρι Κρι πέτυχε την 5η σερί νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα και παραμένει αήττητη στην κορυφή της βαθμολογίας με μοναδικό πλέον «συγκάτοικο» τον Αστέρα Καβάλας, τον οποίον καλείται να αντιμετωπίσει την επόμενη Κυριακή εκτός έδρας (18:00 Γήπεδο Ποταμουδίων).


Ο αγώνας, όπως φανερώνει και το τελικό σκορ, δεν επιδέχεται ιδιαίτερης κριτικής. Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν εμφανής από την αρχή της αναμέτρησης με το πρώτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με σκορ 27-16 υπέρ των γηπεδούχων και τη διαφορά να ανοίγει ακόμη περισσότερο (58-31) πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Το σκηνικό της άνετης επικράτησης ολοκληρώθηκε στην τρίτη περίοδο, όταν η άμυνα των «λιονταριών» έσφιξε ακόμη περισσότερο δεχόμενη μόλις 6 πόντους!  

Το μεγαλύτερο κέρδος όμως για τη Σερραϊκή ομάδα ήταν η επιστροφή στην αγωνιστική δράση του Στέλιου Χορτομάρη, ο οποίος μετά το σοβαρό τραυματισμό που είχε την περσινή χρονιά πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με την «κόκκινη» φανέλα. Η μετεγχειρητική αποκατάσταση του αθλητή ολοκληρώθηκε στο προβλεπόμενο χρονικό διάστημα, δικαιώνοντας τόσο τη δική του προσπάθεια όσο και αυτή του εξειδικευμένου επιτελείου της ομάδας που αποτελείται από τον φυσιοθεραπευτή Γιάννη Εμμανουήλ και τον γυμναστή Θοδωρή Κανά που δούλεψαν συστηματικά μαζί του.   

Δεκάλεπτα: 27-16, 31-15, 22-6, 20-16 (τελικό: 100-53)

Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ (Φ. Κοκολιός): Γεωργιανός 6, Γκουτίδης 4, Ιωσηφίδης, Καρασαββίδης 8, Κοπίλης 4, Παρχαρίδης 8, Πεχλιβάνης 28(7), Σταματόπουλος 16, Συμεωνίδης 13(1), Τράκας 9, Χατζηστεφάνου 4, Χορτομάρης.

M.V.P.: Σταματόπουλος Βαγγέλης

 Αξιοσημείωτα από την αναμέτρηση:

1.   Η ομάδα, παρότι τηρεί σε κάθε αγώνα με συνέπεια το αγωνιστικό fair play με όλους τους αντιπάλους της, πέτυχε την πρώτη «κατοστάρα» της στο φετινό πρωτάθλημα.
2.   Ο Πεχλιβάνης φαίνεται να επανέρχεται για τα καλά σε αγωνιστικούς ρυθμούς, αφού χθες πέτυχε 7 τρίποντα, τα 4 συνεχόμενα στη δεύτερη περίοδο του αγώνα.
3.   Οι δύο έφηβοι Κοπίλης και Γκουντίδης με την απόδοσή τους δικαίωσαν ξανά το προπονητικό επιτελείο και απέδειξαν ότι με το σπαθί τους έχουν θέση και στην αντρική ομάδα.
4.   Χορηγοί του αγώνα ήταν το Σερραϊκό Σουβλάκι «Βλάχος», τα Escape Rooms «True Detective» και η «Πυροτεχνική – Ζαμάνης»!





No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.