Saturday, November 3, 2018

Ο Ουγκράι έβαλε stop στον ΠΑΟΚ


Ατρόμητος και ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο Περιστέρι, με τον Ούγγρο επιθετικό των γηπεδούχων να ισοφαρίζει στο 73'
Ο Ατρόμητος έμεινε όρθιος απέναντι στον ΠΑΟΚ και υποχρέωσε τον δικέφαλο του Βορρά στην πρώτη του βαθμολογική απώλεια στο πρωτάθλημα. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 με τον ΠΑΟΚ να προηγείται στο 40΄ με γκολ του Κρέσπο και τους Περιστεριώτες να ισοφαρίζουν με τον Ουγκράι στο 73’. Ο Ούγγρος επιθετικός των γηπεδούχων είναι χωρίς αμφιβολία ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού, καθώς η δική του ωραία ατομική προσπάθεια έδωσε την δυνατότητα στην ομάδα του να ισοφαρίσει το παιχνίδι.


Δεν ήταν όμως μόνο το γκολ που πέτυχε ο Ούγγρος στράικερ του Ατρόμητου, καθώς θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ουγκράι είχε και την μεγαλύτερη ευκαιρία στο ματς. Ο λόγος για την φάση στο 18′ όταν ο επιθετικός του Ατρόμητου θέλησε να αιφνιδιάσει τον Πασχαλάκη με ωραίο σουτ, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και βρήκε το δοκάρι της εστίας του ΠΑΟΚ.
Ήταν ένα ματς στο οποίο ο δικέφαλος του Βορρά κινήθηκε σε «ρηχά νερά», καθώς η απόδοση των φιλοξενούμενων ήταν κακή. Οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν λιγοστές και όπως φάνηκε η απόφαση του Λουτσέσκου να κρατήσει τον Πέλκα στον πάγκο, δεν βοήθησε την ομάδα του στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού. Παρ’ όλα αυτά πάντως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να εκμεταλλευτούν μια στιγμή αδράνειας των γηπεδούχων και προηγήθηκαν στο σκορ με γκολ του Κρέσπο πέντε λεπτά πριν από το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.
Ο Ατρόμητος μως βελτίωσε αισθητά την απόδοση του στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε τελικά να φτάσει στην ισοφάριση στο 73′, με το διαγώνιο σουτ του Ουγκράι, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Πασχαλάκη.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μέγιερι, Σάκιτς, Κιβρακίδης, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Στρούγγης (46′ Ενσικουλού), Μπουσουλάντζιτς, Μάντσον, Ουγκράι, Μπρούνο (87′ Ουμπίδες), Μούγιακιτς (46′ Κωτσόπουλος)
ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιερίνια, Κάνιας, Βέρνμπλουμ, Μπίσεσβαρ (67′ Λημνιός), Ελ Καντουρί (82′ Ουάρντα) , Ζαμπά (77′ Πέλκας), Πρίγιοβιτς.

ΠΗΓΗ: in.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.