Δευτέρα, 29 Απριλίου 2013

ΑΝ. ΕΛ.: Καθαιρέθηκε απο τις κομματικές αρμοδιότητες ο Κυρ. Τόμπρας

Με απόφαση Π. Καμμένου, καθαιρέθηκε από τις κομματικές αρμοδιότητες ο Κυρ.Τόμπρας. Προσφυγή στη Δικαιοσύνη προανήγγειλε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ για τους ισχυρισμούς περί "σκάφους αναψυχής"
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος καθαίρεσε σήμερα το πρωί, το κορυφαίο στέλεχος της γραμματείας Οργανωτικού Κυριάκο Τόμπρα από τις κομματικές του αρμοδιότητες, μετά το επεισόδιο στο οποίο ενεπλάκη κατά τη διάρκεια του συνεδρίου με πολιτεύτρια του κόμματος. Παράλληλα, ακυρώθηκε και η υποψηφιότητα του κ. Τόμπρα για το Εθνικό Συμβούλιο.
Επίσης, ο κ. Καμμένος αντέδρασε έντονα στα όσα του καταλόγισαν στη Βουλή, χθες αργά το βράδυ, όπου βουλευτές της ΝΔ ισχυρίστηκαν ότι είναι κάτοχος σκάφους αναψυχής. Επιτέθηκε στη ΝΔ κάνοντας λόγο για "λάσπη των χαλκείων της Συγγρού", ενώ προανήγγειλε προσφυγή στα δικαστήρια.
Με δήλωσή του κατήγγειλε ότι "μετά την πλαστογραφημένη απόδειξη είσπραξης από την ΕΥΠ του Βασίλη Χήτου που κατασκεύασαν με χρηματοδότηση από τραπεζίτη, τώρα αναφέρονται σε σκάφος αναψυχής που ούτε κατέχω ούτε κατείχα ποτέ".
Σύμφωνα με τον κ.Καμμένο "πρόκειται για παροπλισμένο σκάφος αναψυχής 20 ετών, υπό αγγλική σημαία, "Ευρωπαϊκή Ένωση" που κατέχει ο Ηλίας Καμμένος από το 1993 δηλωμένο και φορολογημένο στις Ελληνικές Αρχές και πληρωμένο σε ελληνική τράπεζα".
Και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατέληξε:
"Οι συκοφάντες των Παρθένων Νήσων της Συγγρού και τα Μέσα που αναπαράγουν, μετά τη διάψευσή μου, τη λάσπη θα οδηγηθούν στην ποινική και αστική δικαιοσύνη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.