Thursday, April 25, 2013

Αντώνης Σαμαράς: "Η ανάκαμψη δεν είναι μακριά"


Ο πρωθυπουργός στα εργοτάξια της «Ολυμπίας Οδού»


«Ο λαός έχει ανάγκη από αισιοδοξία και προοπτική. Η επανεκκίνηση της οικονομίας είναι εδώ, το βλέπουμε», τόνισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στα εργοτάξια της Ολυμπίας Οδού στην εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών.

«Η πατρίδα γυρίζει σελίδα. Πιστεύω, πραγματικά, ότι η ανάκαμψη δεν είναι μακριά και τελικά η Ελλάδα της ανάπτυξης θα νικήσει», επισήμανε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε: «Οι θυσίες του Ελληνικού λαού πιάνουν τόπο. Μέρα με τη μέρα αποδεικνύεται ήδη ότι η Ελλάδα σηκώνει τα μανίκια, σηκώνει κεφάλι. Αυτοί οι αυτοκινητόδρομοι θα δώσουν χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας».



Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε τα εργοτάξια των έργων συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο και το βουλευτή Αχαϊας της ΔΗΜΑΡ Νίκο Τσούκαλη.

«Τα εργοτάξια θα αποτελέσουν μοχλό επανεκκίνησης της οικονομίας», είπε από την πλευρά του ο κ. Βενιζέλος και σημείωσε ότι «δρέπουμε τώρα τους καρπούς των θυσιών μας και θωρακίζουμε την πατρίδα μας».


«Δεν είναι ώρα για μιζέρια, χρειαζόμαστε δουλειά και ενότητα», συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Αό την πλευρά του, ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης τόνισε ότι «η Ελλάδα μπορεί πλέον να ελπίζει. Έπειτα από εννέα μήνες σκληρών διαπραγματεύσεων τα έργα σε όλους τους αυτοκινητόδρομους ξεκινούν».


Με την επίσκεψη του πρωθυπουργού στα εργοτάξια της Ολυμπίας Οδού στο Ζευγολατιό, στα Μαύρα Λιθάρια (Δερβένι) και στα Πλατάνια (Αχαϊα), εγκαινιάζεται η επανεκκίνηση της λειτουργίας των εργοταξίων που είχαν ερημώσει επί δυόμιση χρόνια.










axortagos.gr



No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.