Πέμπτη, 25 Απριλίου 2013

Μήνυμα Φώτη Δομουχτσίδη για το Πάσχα
Αγαπητοί συνδημότες, είμαστε πλέον στην περίοδο του Πάσχα, όπου κυριαρχεί το Θείο Δράμα του οποίου η  κορύφωσή είναι τα Θεία Πάθη και το σωτήριο για την ανθρωπότητα μήνυμα της Ανάστασης.  
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να τονίσω την ανάγκη της ενότητας και της αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση των τελευταίων χρόνων.
Επιπλέον θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχηθώ το αναστάσιμο φως να φωτίσει όχι μόνο τις καρδιές μας αλλά και ως λύχνος λαμπερός μέσα στο σκοτάδι που ζούμε το δρόμο για να βγούμε ως έθνος από τη στενωπό στην οποία βρισκόμαστε.
Κι όπως η άδικη κρίση και καταδίκη του Κυρίου μας μετατράπηκε σε απερίγραπτη χαρά και νίκη της αλήθειας και της ζωής επί του ψεύδους και του θανάτου, έτσι να έλθει και η ώρα της ανάστασης της χώρας μας που άδικα και χωρίς αιδώ λοιδωρείται, χλευάζεται και κατακρίνεται πάνω στο σταυρό της μονεταριστικής αντίληψης των κραταιών της γης.
 Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.
Από
Σιντική Νέα Εποχή - Φώτιος Δομουχτσίδης
Δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Σιντικής
 Επικεφαλής Ελάσσονος Αντιπολίτευσης Δ. Σ. Σιντικής 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.