Monday, April 29, 2013

Ο Θεόδωρος Αμπατζόγλου νέος Διοικητής του ΟΑΕΔ

Δυσφορία από ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ

Ο φαρμακοποιός Θεόδωρος Αμπατζόγλου, αναλαμβάνει νέος Διοικητής του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), σύμφωνα με την απόφαση του υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γιάννη Βρούτση.
Ο κ. Αμπατζόγλου αντικαθιστά τον απερχόμενο κ. Ηλία Κικίλια.
Το θέμα της απομάκρυνσης Κικίλια είχε έρθει στο προσκήνιο την προηγούμενη εβδομάδα και, ουσιαστικά, ήταν οι αντιδράσεις από ΠΑΣΟΚ και Δημοκρατική Αριστερά που είχαν αναστείλει την εξέλιξη.
Τη διαφωνία του ΠΑΣΟΚ με την εξέλιξη που αφορά στην αντικατάσταση του Ηλία Κικίλια από τη διοίκηση του ΟΑΕΔ εκφράζουν πηγές της Ιπποκράτους, αναφέροντας ότι «δεν συμφωνούμε με την εξέλιξη αυτή» και προσθέτοντας ότι «όλη η διαδικασία είναι το λιγότερο άκομψη».
Επιπλέον, υποστηρίζουν ότι «δεν εξυπηρετεί την ενιαία λειτουργία και δεν προωθεί την αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης».
Οι ίδιες πηγές διέψευδαν δημοσιεύματα κατά τα οποία έχει υπάρξει επικοινωνία του υπουργού Επικρατείας, Δημήτρη Σταμάτη, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για θέμα ανασχηματισμού, αναφέροντας ότι πρόκειται για «φανταστικά πράγματα». Σημείωναν δε ότι οι πολιτικοί αρχηγοί που στηρίζουν την κυβέρνηση συζητούν μόνο μεταξύ τους για τέτοια θέματα.
Επισήμως αποδοκίμασε την εξέλιξη και η ΔΗΜΑΡ: «Εκφράζουμε τη δυσαρέσκειά μας για την αποπομπή του Ηλία Κικίλια από τη θέση του διοικητή του ΟΑΕΔ.
Θεωρούμε ότι τέτοιου είδους κινήσεις δεν συμβάλλουν στην αποτελεσματική λειτουργία της κυβέρνησης», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
kathimerini.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.