Saturday, April 27, 2013

"Στόχος μας να ενώσουμε τον λαό και να ανατρέψουμε το Μνημόνιο"


Ξεκίνησαν οι εργασίες του ιδρυτικού συνεδρίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο ΣΕΦ
Με ομιλία του Πάνου Καμμένου ξεκίνησαν οι εργασίες του ιδρυτικού συνεδρίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο ΣΕΦ στο οποίο δεν προσκλήθηκαν "τα μνημονιακά κόμματα" όπως είπε, ενώ παραβρέθηκαν εκπρόσωποι ξένων κομμάτων που κινούνται στο ίδιο πολιτικό πλαίσιο με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

 Π. Καμμένος:

Ο κ. Καμμένος χρησιμοποίησε υψηλούς τόνους στην κριτική του απέναντι στην κυβέρνηση, έδωσε έμφαση στην ανάγκη ενότητας των Ελλήνων, και δεσμεύθηκε ότι αυτό θα είναι προτεραιότητα για το κόμμα του.

Έκανε άνοιγμα στο "πατριωτικό ΠΑΣΟΚ" όπως είπε, και στους ψηφοφόρους των κομμάτων "του δημοκρατικού πατριωτικού τόξου" καθώς και στα στελέχη που αποχώρησαν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ενώ είπε πως όταν έρθει το κόμμα του στην εξουσία "θα ψάξει θα βρει και θα τιμωρήσει χωρίς έλεος" όσους έχουν εμπλακεί σε σκάνδαλα, που οδήγησαν τους Έλληνες στη σημερινή κατάσταση "και θα δημεύσει τα κλεμμένα από τον ελληνικό λαό".

"Παραμείναμε ανεξάρτητοι παρόλο τον πόλεμο, και σήμερα δίνουμε μαθήματα Δημοκρατίας. Μαζί θα αποφασίσουμε για το πως θα προχωρήσει το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων" είπε ο κ. Καμμένος.

Έκανε μια αναδρομή στις συνθήκες ίδρυσης του κόμματός του, και είπε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα δώσουν πίσω την Ελλάδα στα χέρια των Ελλήνων.​
Πηγή : ΑΜΠΕ, lay-out.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.