Monday, April 29, 2013

Εξώδικο του Γιώργου Δώνη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ


Σε καταγγελία της σύμβασης που είχε συνάψει με τον Γιώργο Δώνη προχωρά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε. Οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν στο θέμα της αποζημίωσης και έτσι το διαζύγιο δεν θα είναι συναινετικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην -πλέον- τεχνικός απέστειλε εξώδικο προς την ΠΑΕ, με κατηγορίες κατά του προέδρου, Ζήση Βρύζα, αλλά και του μεγαλομετόχου Ιβάν Σαββίδη. Το γεγονός αυτό ήταν που κλόνισε την αξιοπιστία του και τη σχέση εμπιστοσύνης που υπάρχει ανάμεσα στον σύλλογο και τον ίδιο και με αυτό το σκεπτικό προχώρησε η καταγγελία της σύμβασης.
Παράλληλα, στην ίδια ανακοίνωση, η διοίκηση της ομάδας ζητά συγνώμη από τον κόσμο για τον αποκλεισμό από τον τελικό του Κυπέλλου και γνωστοποιεί πως ο νυν τεχνικός διευθυντής, Γιώργος Γεωργιάδης, αναλαμβάνει υπηρεσιακός τεχνικός της ομάδας, για τους αγώνες των play off.
 Αξίζει να σημειώσουμε πως μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης, το επίσημο site της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τέθηκε εκτός λειτουργίας.

Διαβάστε την ανακοίνωση

“Η ΠΑΕ Π.A.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι αποφάσισε να καταγγείλει τη σύμβαση με τον προπονητή της ομάδας κ. Γιώργο Δώνη για σπουδαίο λόγο που οφείλεται σε υπαιτιότητά του.

Οσον αφορά στα γεγονότα των τελευταίων ημερών και τον οδυνηρό αποκλεισμό από τον τελικό του Κυπέλλου, αισθανόμαστε την ανάγκη να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο που ταξίδεψε στην Τρίπολη, αλλά και από όσους ονειρεύτηκαν τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου.

Η ομάδα αδίκησε τον εαυτό της και έδωσε το δικαίωμα να αμφισβητηθεί η ποιότητα και ο χαρακτήρας της. Υπάρχει όμως ακόμη ένας σοβαρός στόχος, η εξασφάλιση μέσω των play-off, της θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και είμαστε πεπεισμένοι ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν την ποιότητα για να τον πετύχουν. Σε αυτή την προσπάθεια θα έχουν την καθοδήγηση του νυν τεχνικού διευθυντή κ. Γιώργου Γεωργιάδη”.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.