Sunday, September 16, 2018

Ανακοίνωση Μ. Τζελέπη μετά τις δηλώσεις Σπίρτζη σχετικά με την δημιουργία 3 νέων σταθμών διοδίων στον Οδικό Άξονα Προμαχώνας-Σέρρες-Λιμάνι Θεσσαλονίκης


Ο Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ Ν. Σερρών, κ. Μιχάλης Τζελέπης μετά τις δηλώσεις του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, κ. Χρήστου Σπίρτζη στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας αναφορικά με την δημιουργία 3 νέων σταθμών διοδίων στον Οδικό Άξονα Προμαχώνας-Σέρρες-Λιμάνι Θεσσαλονίκης προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση:


«Ο μονίμως κρυπτόμενος από την Βουλή, Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών,  κ. Χρήστος Σπίρτζης προτίμησε, αντί να τοποθετηθεί από το Βήμα της Βουλής για το φλέγον ζήτημα «της δημιουργίας 3 νέων σταθμών διοδίων στον Οδικό Άξονα Προμαχώνας-Σέρρες-Λιμάνι Θεσσαλονίκης», διά μέσω του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου όπως όφειλε και όπως άλλωστε ορίζει και ο Κανονισμός της Βουλής,  να τοποθετηθεί στα Σερραϊκά Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, στην ΔΕΘ, χωρίς αντιπαράθεση, σ΄ ένα δικό του κατασκευασμένο αφήγημα, γεμάτο ψέματα και ανυπόστατες κατηγορίες. Προφανώς, αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να δικαιολογήσει την ανικανότητα του, καθώς σε 10 συνεχόμενες Επίκαιρες Ερωτήσεις μου δεν παραβρέθηκε ποτέ να δώσει τις απαιτούμενες εξηγήσεις για το ζήτημα αυτό  αλλά κρύφτηκε πίσω από τον Υφυπουργό του και μάλιστα τις όποιες απαντήσεις, το ΥΜΕ τις έδωσε εντελώς ετεροχρονισμένα, αφού είχε γίνει το μεγάλο «κακό», πριν καν προλάβουμε τις εξελίξεις.
Θα κληθεί όμως και πάλι να απαντήσει στην Βουλή, εκτιμώντας ότι αυτή την φορά θα έχει το θάρρος να αντιπαρατεθεί με την αλήθεια. Παραθέτω απόσπασμα της συζήτησης της Επίκαιρης ερώτησης μου, στην οποία αντί του κ. Σπίρτζη προσήλθε ο Υφυπουργός  του».


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.