Wednesday, September 12, 2018

Γιάννης Μαγκριώτης: ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΗ ΔΗΛΩΣΗ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ, ΤΟΥ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ


Σε εκπομπή της τηλεόρασης του SKAI, δήλωσε, ότι θα αναλάβει πρωτοβουλία με τους φορείς τής πόλης να μην έρχονται οι αρχηγοί των κομμάτων στην ΔΕΘ, αλλά μόνο πριν, ή μετά, για να μην έχουμε επεισόδια.
Αυτά, αφού ο Πρωθυπουργός ήρθε, τα επεισόδια έγιναν και δεν έβγαλε ούτε μία ανακοίνωση.
Θυμίζω, ότι όλοι οι αρχηγοί ήρθαν και όσοι έκαναν συγκέντρωση πήγε και μένει μόνο ουσιαστικά η συγκέντρωση του Μητσοτάκη.


Πολλοί, μεταξύ των οποίων και εγώ από χρόνια έχουμε προτείνει, να προηγείται της ΔΕΘ ενα FORUM, τύπου Νταβός, για την ανάπτυξη της Ν-Α Ευρώπης και της Ν-Α Μεσογείου, αντί των μέχρι σήμερα μονολόγων του Πρωθυπουργού και των πολιτικών αρχηγών και την πρόταση αυτή ποτέ δεν την υποστήριξε.
Εαν το εννοούσε αυτό πού δήλωσε, θα το έκανε σε μια από τις εφτά ΔΕΘ, που είναι Περιφερειάρχης και όχι στο τέλος της φετινής, πού είναι και η τελευταία, πρίν τις εκλογές του Μαΐου του 2019.
Οι κατόπιν εορτής δηλώσεις του και χωρίς καμία πρακτική συνέχεια είναι η αγαπημένη του συνήθεια.
Μετά την υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών και όχι πρίν, κάλεσε τους δημάρχους και τούς μητροπολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας σε σύσκεψη, όπου είπε ότι, αναλαμβάνει πρωτοβουλία για να μην κυρωθεί η συμφωνία και φυσικά από τότε το ξέχασε.
Η συμφωνία προχωράει κανονικά, και στις 30 Σεπτεμβρίου θα γίνει το δημοψήφισμα στην γειτονική μας χώρα.
Ενώ, καθημερινά έχουμε δηλώσεις αξιωματούχων της FYROM, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ και κάνει σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
Πρόσφατα είχαμετην επίσκεψη του Γραμματέα του ΝΑΤΟ στην Αθήνα, όπου σχεδόν απείλησε την χώρα μας, ότι δεν μπορεί να μην επικυρώσει την συμφωνία γιατί θα έχει συνέπειες και ο υπουργός εμπορίου των ΗΠΑ μιλώντας στα εγκαίνια της ΔΕΘ αποκάλεσε την FYROM "Μακεδονία", ήταν μπροστά και δεν ενοχλήθηκε να πει μια κουβέντα, όταν βγήκε από την αίθουσα.
Θυμάμαι και μια ακόμη μεγάλη πρωτοβουλία για τα διόδια της Εγνατίας, πού έμεινε στα λόγια, αφού κάθε μήνα μπαίνουν σε λειτουργία και νέα διόδια και ούτε μια δήλωση για την τιμή των όπλων δεν έχει κάνει.
Τέλος, για τον ΟΑΣΘ, πού πάει από το κακό στο χειρότερο μετά την κρατικοποίησή του, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρείται ο κόσμος ακόμη περισσότερο και από την εποχή των "χρυσοθήρων" μετόχων, δεν έχει βρει μια λέξη να πει.
Βεβαίως, οι ανέξοδες και αναποτελεσματικές δηλώσεις για διάφορα θέματα, δεν μπορούν να καλύψουν τις καθολικές ανεπάρκειες της διοίκησής του, εδώ και εφτά χρόνια.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.