Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019

Χρήστος Γιαννούλης: «Με ανενεργές ιστοσελίδες η προβολή της Κεντρικής Μακεδονίας. Δεν εμφανίζεται ούτε στη 18η σελίδα της Google»


Με αφορμή τη Συνέντευξη Τύπου της διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τις νέες τουριστικές επενδύσεις, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Χρήστος Γιαννούλης έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
«Ευτυχώς που το τουριστικό… προϊόν της Κεντρικής Μακεδονίας έχει μια δική του δυναμική, γιατί η διοίκηση της Περιφέρειας παραμένει απούσα και αδρανής εδώ και χρόνια. 
Η απερχόμενη διοίκηση προβάλλει την περιφέρεια και τις υπηρεσίες της με μία επίσημη ιστοσελίδα (www.pkm.gov.gr)η οποία δημιουργήθηκε και παραμένει αναλλοίωτη σε εικόνα και λειτουργικότητα από το μακρινό… 2012!
Παράλληλα, εξυπηρετώντας πολιτικές -και όχι μόνο- σκοπιμότητες, στο πλαίσιο «μιας ολόκληρης εκστρατείας προβολής με τουριστικό, αλλά και εθνικό προσανατολισμό», δαπάνησε χιλιάδες ευρώ από τα δημόσια ταμεία για να δημιουργήσει μία δεύτερη ιστοσελίδα (http://verymacedonia.gr), αυτή τη φορά για την τουριστική προβολή της περιοχής, η οποία, όμως, παραμένει ουσιαστικά ανενεργή! Αρκεί κανείς να επισκεφθεί την κατηγορία «NEWS» για να διαπιστώσει ότι από τη δημιουργία της, τα τελευταία πέντε χρόνια, έχουν αναρτηθεί σε αυτήν μόλις έξι (!) δημοσιεύσεις, κάτι περισσότερο, δηλαδή, από μία το χρόνο: 


·     26.05.2014
·     08.07.2014
·     25.09.2014
·     10.11.2014
·     23.06.2015
·     22.02.2019

Η απερχόμενη διοίκηση της Περιφέρειας ισχυριζόταν ότι αυτή η δεύτερη ιστοσελίδα δημιουργήθηκε ώστε «να προβάλλεται διεθνώς η ελληνικότητα της Μακεδονίας». Αν βέβαια κάποιος αναζητήσει με λατινικούς χαρακτήρες τον όρο “Macedonia” στο διαδίκτυο θα διαπιστώσει ότι ούτε στη 18ησελίδα των αποτελεσμάτων της Googleδεν εμφανίζεται περιεχόμενο για την Κεντρική Μακεδονία. Πλήρωσε ακριβά τη σελίδα με τα χρήματα των πολιτών αλλά δεν έδειξε τη στοιχειώδη φροντίδα, ώστε να εμφανίζεται στις μηχανές αναζήτησης. Και πως να το κάνει άλλωστε όταν δεν αντιλαμβάνεται την τεχνολογία; Ποια είναι η αντίληψή της για την τεχνολογία όταν διαχειρίζεται πακέτα μεγαλύτερα του 1 δις ευρώ, αλλά δεν καταφέρνει να ανανεώσει την ιστοσελίδα, τη διαδικτυακή βιτρίνα, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, εδώ και επτά χρόνια;

Οι πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας κοιτάμε πια μπροστά. Τον Μάιο αφήνουμε πίσω εννιά χρόνια απραξίας και αδράνειας και προχωράμε για να φέρουμε την Κεντρική Μακεδονία στη θέση που της αξίζει: στο κέντρο των Βαλκανίων και της ΝΑ Ευρώπης, σε κλίμα ειρήνης, φιλίας και συνεργασίας με τους γειτονικούς λαούς, αλλά και στο επίκεντρο της διεθνούς συζήτησης, αναδεικνύοντας τα συντριπτικά πλεονεκτήματα της γης και των ανθρώπων της.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.