Friday, February 22, 2019

Εθελοντική Αιμοδοσία Συλλόγου Εκπ/κων Α/θμιας Εκπ/σης Π.Ε. Σερρών


Στην κοινωνία του ατομικισμού, η αγάπη για το συνάνθρωπο έχει χαθεί. Φωτεινή εξαίρεση αποτελεί ο εθελοντισμός και ιδιαίτερα των ανθρώπων που προσφέρουν αίμα προκειμένου να σώσουν ζωές.
Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια πρωτοβουλία σωτήρια, καθοριστική για τη ζωή, μια πράξη προσφοράς για το συνάδελφό μας, τον συνάνθρωπό μας που την έχει ανάγκη. Το αίμα ούτε παράγεται ούτε αγοράζεται. Μόνο προσφέρεται. Είναι ζήτημα ζωής.


Ο Σύλλογος Εκπ/κων Α/θμιας Εκπ/σης Π.Ε. Σερρών διοργανώνει αιμοδοσία στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών από τις 4 έως τις 8 Μαρτίου  2019 και τις ώρες 9π.μ. μέχρι 12 το μεσημέρι. Παρακαλούμε τα μέλη μας μιας και οι ανάγκες ενός τόσο μεγάλου Συλλόγου είναι συνεχώς μεγαλύτερες να δείξουν την ανάλογη ευαισθησία.
Σημείωση: Οι συνάδελφοι δικαιούνται εκτός της ημέρας αιμοδοσίας και άλλες δύο μέρες άδεια. Ισχύει και για τους αναπληρωτές.
Παρακαλούμε τους Δ/ντες-Δ/ντριες και Προϊσταμένες- Πρ/νους των σχολικών μονάδων να μεταφέρουν την ανακοίνωση στους συλλόγους διδασκόντων.             


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.