Saturday, February 23, 2019

Χρηματοδοτήσεις ΜΜΕ στο Δήμο Σιντικής, την 22.02.2019 στο Δημοτικό Συμβούλιο Σιντικής

Εγγραφή του Δήμου ως συνδρομητή σε εφημερίδες για το έτος 2019. (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης κ. Τσίντσιος Γεώργιος), στην 2η τακτική συνεδρίαση της 22ης Φεβρουαρίου 2019, του Δημοτικού Συμβουλίου Σιντικής.
Επιχορήγηση : Νιγρίτα.... Κλπ

Από τους 27 δημοτικούς συμβούλους δεν αξιολόγησε κανείς τους, την σημασία της ύπαρξης της ηλεκτρονικής εφημερίδας Γραφίδας Σιντικής. Ως εκ τούτου έμεινε εκτός της προβλεπόμενης χρηματοδότησης ΜΜΕ από το Δήμο Σιντικής. Και ερωτούνται οι Σύμβουλοι, ποιος να είναι ο σκοπός αυτής της άρνησής τους; Ποιος ωφελείται από το σκότος; Η απάντηση είναι οι αρουραίοι και οι όφεις. Συγχαρητήρια θερμά σε όλους τους!
Η Γραφίδα Σιντικής υπάρχει, θα υπάρχει όσο αναπνέω, γιατί είναι η ζωή μου, η πνοή μου, η κατάθεση ψυχής μου. Μέχρι τώρα έζησε και τα κατάφερε χωρίς καμία χρηματοδότηση, χωρίς καμία στήριξη επαγγελματιών γιατί απλά δεν θέλουν! Κι έτσι επιβεβαιώνεται το ρητό που λέει "ουδείς προφήτης στον τόπο του"!

Γραφίδα Σιντικής

Μεροληπτική πολιτική του Δήμου Σιντικής απέναντι στα τοπικά ΜΜΕ (ηλεκτρονικά μέσα) 22.2.19 https://youtu.be/OG-cU18qpE4



2η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Σιντικής – Σιδηρόκαστρο 22.02.2019  https://youtu.be/rXM1kLWbXqI

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.