Monday, February 18, 2019

Η ΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ SUPER B NEWS 15/2/2019

Η Σία Αναγνωστοπούλου μίλησε στο Super B News με τους Απόστολο Βουλδή και Κωνσταντίνο Φλαμή για θέματα πολιτικής επικαιρότητας και για την νέα της θέση στην Κυβέρνηση ως Αναπληρώτρια Υπουργός Εξωτερικών . 
Παρότρυνε όλους τους Έλληνες πολίτες να ασχοληθούν σοβαρά με τις ευρωεκλογές γιατί οι σημαντικότερες αποφάσεις περνάνε από τις Βρυξέλλες.Επεσήμανε ότι η Ελλάδα έχει κρίσιμο ρόλο διότι βρίσκεται στα όρια της Ευρώπης,στα σύνορα, αλλά είναι και μία κομβική χώρα τόσο στα Βαλκάνια αλλά και στην ανατολική Μεσόγειο.Η δύναμη της είναι πολλαπλασιαστική και δεν είναι μια μικρή χώρα.Μέσω της Συμφωνίας των Πρεσπών η Ελλάδα έδειξε ότι δεν είναι σε απομόνωση και ότι δεν έχει γυρισμένη την πλάτη στους γείτονές της αλλά φτιάχνει μια γειτονία φιλίας.

Τέλος μίλησε για το μεταναστευτικό,για τον νόμο για την πρώτη κατοικία, για τις 120 δόσεις ,για τη Συνταγματική αναθεώρηση αλλά και για την Συμφωνία των Πρεσπών.

Η ΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ SUPER B NEWS 15/2/2019 https://youtu.be/qfVqdafynWQ


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.