Monday, February 18, 2019

Διήμερη επίσκεψη του Ν. Παππά στη Βόρεια Μακεδονία


Διήμερη επίσκεψη στη Βόρεια Μακεδονία πραγματοποιεί από σήμερα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς

Διήμερη επίσκεψη στη Βόρεια Μακεδονία πραγματοποιεί από σήμερα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, για τη δρομολόγηση δράσεων συνεργασίας, τόσο με τη Βόρεια Μακεδονία, όπως προβλέπεται στη Συμφωνία των Πρεσπών, όσο και με τις χώρες των Δυτικών Βαλκανίων.

Ο υπουργός θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Ευρωπαϊκής Επιτροπής-Δυτικών Βαλκανίων, με θέμα την Ψηφιακή Ατζέντα της Επιτροπής για την περιοχή, ενώ θα πραγματοποιήσει συνάντηση εργασίας με τον υπουργό της Κοινωνίας της Πληροφορίας και Διοίκησης της Βόρειας Μακεδονίας, Damjan Manchevski. Κατά τη συνάντηση, θα συζητηθούν πιθανές συνεργασίες στον τομέα του ψηφιακού μετασχηματισμού του δημοσίου τομέα και της οικονομίας και η παροχή τεχνογνωσίας από την Ελλάδα προς τη γειτονική χώρα.
ΠΗΓΗ: left.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.