Monday, February 18, 2019

Μηνυτήρια αναφορά κατά του Π.Καμμένου καταθέτει ο Κοτζιάς

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών  καταθέσει τη μηνυτήρια αναφορά, με αφορμή τα όσα του έχει καταλογίσει το τελευταίο διάστημα ο κ. Καμμένος σε δημόσιες τοποθετήσεις του περί μυστικών κονδυλίων και περί χρηματοδότησής του από τον Τζορτζ Σόρος

Μηνυτήρια αναφορά κατά του τέως υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, αναμένεται να καταθέσει, ο Νίκος Κοτζιάς στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών  καταθέσει τη μηνυτήρια αναφορά, με αφορμή τα όσα του έχει καταλογίσει το τελευταίο διάστημα ο κ. Καμμένος σε δημόσιες τοποθετήσεις του περί μυστικών κονδυλίων και περί χρηματοδότησής του από τον Τζορτζ Σόρος.

Ο κ. Κοτζιάς είχε προειδοποιήσει για την προσφυγή του στη Δικαιοσύνη υπογραμμίζοντας ότι µε αυτόν τον τρόπο «παρέχει τη δυνατότητα στον κύριο Καµµένο να εκθέσει ενώπιον της ελληνικής ∆ικαιοσύνης τις συκοφαντίες, τις ύβρεις και τα ψέµατά του. Με την προσφυγή θα καταφανεί ότι ο εν λόγω κύριος είναι ο “εθνικός ψεύτης” και ένας κοινός συκοφάντης».

ΠΗΓΗ: in.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.