Monday, February 18, 2019

3 λόγοι που το σεξ είναι ακόμα καλύτερο στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου!


Το σεξ είναι καλό παντού! Αλλά στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου παίρνεις μία ιδιαίτερη ευχαρίστηση!
Το σεξ είναι ένα κομμάτι της καθημερινότητάς σου. Ειδικότερα αν είσαι σε μία σχέση! Για αυτό και προσπαθείς να το κάνεις όσο πιο ενδιαφέρον γίνεται κάθε φορά ώστε να μην βαρεθούμε αλλά και να διατηρήσουμε την ευχαρίστηση στην ερωτική μας ζωή!
Ένας τρόπος να το κάνεις διαφορετικό είναι να αλλάξει και μέρος. Έχεις βαρεθεί το αμάξι ή το κρεβάτι σου. Οπότε διάλεξε κάτι άλλο. Ας πούμε ένα ξενοδοχείο!


Όπως, όλα δείχνουν το σεξ είναι καλύτερο στα ξενοδοχεία!
Σύμφωνα, λοιπόν, με έρευνα του 2018 του Hotel Tonight, οι μισοί Αμερικάνοι πιστεύουν ότι το σεξ είναι καλύτερο σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Η έρευνα βρήκε ότι υπάρχουν μερικοί καλοί λόγοι που δεν τους είχες σκεφτεί, αλλά πραγματικά κάνουν τη διαφορά!
1. Η δοκιμή κάτι νέου
Έχει να κάνει με τον παράγοντα του κάτι «νέου». Το να φύγεις από την κρεβατοκάμαρά σου και να πας κάπου αλλού είναι συναρπαστικό! Κάτι που μεταφράζεται με περισσότερη δράση στο κρεβάτι.
2. Αύξηση της ντοπαμίνης
Αυτό υποστηρίζει και μία άλλη έρευνα, που έδειξε ότι υπάρχει αύξηση της ντοπαμίνης στο σεξ σε ξενοδοχείο. Η ντοπαμίνη είναι ένα χημικό που μεταφέρει την ευχαρίστηση στον εγκέφαλο! Έτσι, απελευθερώνεται όταν το σεξ είναι καλό.
3. Η έννοια του ξενοδοχείου
Ξενοδοχείο σημαίνει διακοπές, ξεκούραση και απόδραση από το άγχος της καθημερινότητας. Έτσι η όρεξη για ερωτική επαφή ανεβαίνει! Επιπλέον, η ιδιωτικότητα του δωματίου προσφέρει άνεση και το κάνει ακόμη πιο απολαυστικό.

ΠΗΓΗ: neolaia.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.