Tuesday, February 26, 2019

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ΚΡΙ-ΚΡΙ: Παλικαρίσια νίκη και πρόκριση στο Final 4!


Εφηβικό
Τιτάνες Δράμας - Πανσερραϊκός Κρι Κρι: 55-56
Παλικαρίσια νίκη και πρόκριση στο Final 4!

      Η πρωταθλήτρια ομάδα εφήβων του ν. Σερρών, Πανσερραϊκός Κρι Κρι αντιμετώπισε σε έναν ακόμη αγώνα των play off για το πρωτάθλημα Εφήβων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ την «σκληροτράχηλη» ομάδα των Τιτάνων, αυτή τη φορά μέσα στη Δράμα, σημειώνοντας παλικαρίσια νίκη σε ένα παιχνίδι με διαρκείς εναλλαγές στο σκορ! Έτσι, τα «λιοντάρια» πετυχαίνουν την πρόκριση για 2η συνεχόμενη χρονιά στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος με σκορ 2-0.


     Ειδικότερα, στο 1ο δεκάλεπτο οι «κόκκινοι» μπήκαν δυνατά σε άμυνα και επίθεση, περιορίζοντας αρχικά τον Καραγιαννίδη, ο οποίος αποτελούσε την πιο αξιόπιστη επιθετική επιλογή για την ομάδα της Δράμας, καταφέρνοντας να προηγηθούν με σκορ 15-20.
    Στο 2ο δεκάλεπτο, η ομάδα των Τιτάνων ισορρόπησε το ματς και με επιμέρους σκορ 19-14 έφερε τις ομάδες ισόπαλες στο ημίχρονο με 34-34.
    Το 3ο δεκάλεπτο ήταν ενδεικτικό του άγχους που κυρίευσε τις 2 ομάδες, οι οποίες έμειναν στο «φτωχό» 6-4 με τον πίνακα να δείχνει 40-38 και να προμηνύει «χιτσκοκικό» 4ο δεκάλεπτο.
    Στην 4η περίοδο οι 2 ομάδες πάλευαν σε κάθε φάση για τη νίκη. Το τελευταίο λεπτό έκρυβε τρομερές εναλλαγές συναισθημάτων καθώς με 3ποντο του Μελαδιανού, η ομάδα μας εξασφάλισε προβάδισμα 4 πόντων. Στην αμέσως επόμενη επίθεση ο Κουταλίδης ευστόχησε σε δικό του τρίποντο και έφερε το σκορ 53-54. Μια κακή επίθεση των «λιονταριών» και ένα προσωπικό καλάθι από τον Καραγιαννίδη έδωσε το προβάδισμα στους Τιτάνες με σκορ 55-54. Στο σημείο αυτό ο αρχηγός της ομάδας Ανέστης Κοπίλης με ατομική προσπάθεια έδωσε το προβάδισμα στα «λιοντάρια» με σκορ 55-56 με 7’’ να απομένουν. Στην τελευταία φάση του αγώνα η ομάδα μας υπέπεσε σε φάουλ και έστειλε στις βολές τον Κουταλίδη, ο οποίος έκανε 0-2 από την γραμμή της φιλανθρωπίας και ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι εξασφαλίζοντας το αμυντικό ριμπάουντ πήρε τη μεγάλη νίκη – πρόκριση με σκορ 2-0 εν μέσω ξέφρενων πανηγυρισμών.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ΚΡΙ-ΚΡΙ (Κοκολιός – Ιωσηφίδης) Καϊμακάμης, Γκουτίδης 7(1), Μελαδιανός 23 (2), Σαμαράς, Κολοβής, Κοπίλης 11, Αποστολίδης 6, Μπακάλης, Ράγιας 9 (1), Μουστακλής, Λέφας, Βασιλείου.
ΤΙΤΑΝΕΣ (Καρατζάς Χ.) Καραγιαννίδης 20 (2), Γιαννόγλου, Σπυριδόπουλος Δ. 5(1), Σπυριδόπουλος Σ., Παπακώστας, Κουταλίδης 20 (2), Γαϊτανίδης, Παπαδόπουλος 10 (1).
M.V.P. Κοπίλης Ανέστης
Αξιοσημείωτα από την αναμέτρηση
  • 18 φορές διακόπηκε το παιχνίδι λόγω προβλήματος στον φωτεινό πίνακα του γηπέδου
  • Άψογη η διαιτησία των κ.κ. Παναγιωτίδη και Ράπτη
  • Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα των Τιτάνων για τη φιλοξενία
Στον ημιτελικό της 23 Μαρτίου ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι θα αντιμετωπίσει σε ουδέτερη έδρα την Ασπίδα Ξάνθης.

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.