Saturday, March 16, 2013

Αντώνης Σαμαράς: Το 2014 οι απολύσεις στο Δημόσιο

Στην επιβεβαίωση ότι μέσα στο 2014 θα απομακρυνθούν – απολυθούν από το Δημόσιο «όσοι αποδειχθεί ότι είναι επίορκοι, κοπανατζήδες, ή έχουν προσληφθεί με πλαστά στοιχεία», προχώρησε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τη λήξη της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι δεν είναι δυνατόν οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι να κρατούν εκτός Δημοσίου «άξιους ανθρώπους που έχουν περάσει από το ΑΣΕΠ και δεν προσλαμβάνονται». Πρόσθεσε δε ότι «πρέπει να μας κάνουν κριτική γιατί αργούμε και όχι γιατί το κάνουμε».
Ο πρωθυπουργός τόνισε όλα αυτά θα γίνουν με βάση το  πρόγραμμα αξιολόγησης θέσεων και εργαζομένων στο Δημόσιο («θέσεων που πρέπει να υπάρχουν και εργαζομένων που εργάζονται σε αυτές») από την οποία εντός του 2014 θα προκύψει ποιες θέσεις θα καταργηθούν με βάση το δίπτυχο «λειτουργικότητα και δικαιοσύνη.»
aftodioikisi.gr 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.