Tuesday, March 19, 2013

Σέρρες: Πενταήμερη εκδρομή με απρόοπτα για λύκειο στην Βιέννη!


Απρόβλεπτη τροπή πήρε η πενταήμερη εκδρομή του Λυκείου των Σερρών στην Βιέννη - Οι γονείς των παιδιών έψαχναν στο ίντερνετ και περίμεναν πάνω από τα τηλέφωνα...


Κανονικά επιστρέφουν στις Σέρρες οι μαθητές που πήγαν πενθήμερη εκδρομή στη Βιέννη και που όπως είπε στην έναρξη της εκπομπής της η Πόπη Τσαπανίδου στον ΣΚΑΪ, ενημέρωσαν πως δεν μπορούν να επιστρέψουν, αφού το ταξιδιωτικό πρακτορείο δεν εξασφάλισε την επιστροφή τους.


Σέρρες: Πενταήμερη εκδρομή με απρόοπτα για λύκειο στην Βιέννη! 
Σε τηλεφωνική επικοινωνία του thesstoday.gr με τον διευθυντή του Λυκείου Νέας Ζίχνης στις Σέρρες προέκυψε ότι πρόκειται για 34 μαθητές της τρίτης λυκείου και τρεις καθηγητές που τους συνοδεύουν. Όπως διαβεβαίωσε ο κ.Ταραμόπουλος, η επιστροφή μαθητών και καθηγητών γίνεται κανονικά κι όλο το γκρουπ βρίσκεται στο δρόμο της επιστροφής «γι αυτό και δεν χρειάζεται να ανησυχούν οι γονείς, οι οποίοι έχουν ήδη ενημερωθεί σχετικά».
Πληροφορίες του thesstoday κάνουν λόγο για μικροεμπλοκή μεταξύ του ελληνικού και του ξένου ταξιδιωτικού πρακτορείου με αποτέλεσμα για περίπου μία ώρα μαθητές και καθηγητές να καθηλωθούν στο αεροδρόμιο. Το πρόβλημα λύθηκε και αυτή την ώρα ταξιδεύουν για Ελλάδα.
gr.news.yahoo.com


Μοιραστείτε το άρθρο:

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.