Tuesday, March 19, 2013

Με πόρους ΕΣΠΑ η λειτουργία των ΚΗΦΗ

Με τροπολογία που κατέθεσαν ο Υπουργός Εσωτερικών και ο Υπουργός Εργασίας επιλύεται το πρόβλημα που είχε ανακύψει με τη συνέχιση της λειτουργίας των Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων.
 
 Όπως είχαν ήδη δεσμευτεί ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο Υφυπουργός Εργασίας κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος, η λειτουργία των δομών θα συνεχιστεί με πόρους του ΕΣΠΑ, από το οποίο θα διατεθούν 22.000.000 ευρώ.

Με την προτεινόμενη νομοθετική ρύθμιση διασφαλίζεται η απρόσκοπτη παροχή των υπηρεσιών 70 δομών Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων και Κέντρων Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας που εξυπηρετούν περίπου 1.521 ηλικιωμένους και απασχολούν 270 εργαζομένους, για το μεσοδιάστημα έως την ολοκλήρωση των διαγωνισμών από τον φορέα διαχείρισης (ΕΕΤΑΑ Α.Ε.) και την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων στο πλαίσιο της συγχρηματοδοτούμενης πράξης του ΕΣΠΑ. 
vimaonline.gr
Μοιραστείτε το άρθρο:

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.