Sunday, March 17, 2013

Δια βίου αποκλεισμός του Κατίδη από τις εθνικές ομάδες αποφάσισε η ΕΠΟ

Τον ισόβιο αποκλεισμό του Γιώργου Κατίδη από όλες τις εθνικές ομάδες, λόγω του πανηγυρισμού του με ναζιστικό χαιρετισμό στο χθεσινό αγώνα ΑΕΚ-Βέροια , αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίασή της η εκτελεστική γραμματεία της ΕΠΟ.




Παράλληλα, το ανώτατο όργανο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας εκφράζει τη βεβαιότητα ότι ο παίκτης της Ενωσης θα τιμωρηθεί από τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα σύμφωνα με όσα προβλέπουν οι κανονισμοί, ενώ υπενθυμίζει ότι σχετικές απαγορεύσεις υπάρχουν κατά πάγια τακτική στα συμβόλαια που υπογράφουν οι ποδοσφαιριστές.


Αβέβαιο το μέλλον του Κατίδη στην ΑΕΚ

Θα κληθεί σε απολογία


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Κατίδης, που κλήθηκε ήδη σε απολογία, θα τιμωρηθεί με διακοπή συμβολαίου από την ΑΕΚ για το ναζιστικό χαιρετισμό!


Αυτός ο νεαρούλης, όψιμος σταρ των ελληνικών γηπέδων, για τον οποίο πολλοί απορούσαν το καλοκαίρι, πώς και γιατί τον άφησε ο Άρης να φύγει και να κατηφορίσει στην Αθήνα και την ΑΕΚ, παρά το ταλέντο και τα ποδοσφαιρικά του χαρίσματα, ο ίδιος αυτός "μαγκάκος" που έχει γίνει ο μπελάς του Λίνεν με τη συμπεριφορά του όπως διαβάζουμε συχνά στο προπονητικό ρεπορτάζ της Ένωσης, ονόματι Γιώργος Κατίδης, φρόντισε να γίνει το μεγάλο θέμα της τρέχουσας επικαιρότητας.


 

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας και μέλος του ΔΣ του Ολυμπιακού, καταδίκασε την κίνηση του Γιώργου Κατίδη ενώ προανήγγειλε ότι στο ΔΣ της Τετάρτης το θέμα του νεαρού παίκτη της ΑΕΚ, θα είναι από τα βασικά ζητήματα.

Ο Γιώργος Κατίδης που τιμωρήθηκε από την ΕΠΟ με ισόβιο αποκλεισμό από τις Εθνικές ομάδας, θα απολογηθεί την Τρίτη στη διοίκηση της ΑΕΚ και μία ημέρα αργότερα θα μάθει τι ακριβώς απόφαση θα πάρει και η Σούπερ Λιγκα.

 Ο Γιάννης Μώραλης μίλησε στον NovaΣπορ FM για το ναζιστικό χαιρετισμό του νεαρού παίκτη της Ένωσης:

 "Θα φέρουμε το θέμα στο ΔΣ της Τετάρτης, θα είναι ένα από τα βασικά θέματα. Αν δεν συζητηθεί το θέμα από τον συνεταιρισμό, δεν μπορώ να πω κάτι παρά μόνο την προσωπική μου άποψη. Είναι απόλυτα καταδικαστέος ο χαιρετισμός αυτός. Δεν μπαίνω στη διαδικασία αν υπήρχε ή όχι ιδεολογικό υπόβαθρο, αλλά τέτοιες συμπεριφορές προκαλούν τους φιλάθλους. Ο ποδοσφαιριστής πρέπει να έχει τις συνέπειες της πράξης του. Θεωρώ πως η απόφαση της ΕΠΟ να του επιβάλει ισόβιο αποκλεισμό είναι στη σωστή κατεύθυνση. Δεν μπορεί ένας αθλητής που μπορεί να είναι είδωλο για μικρά παιδιά να προβαίνει σε τέτοιες ενέργειες." 
ΠΗΓΗ: eglimatikotita.gr


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.