Friday, March 29, 2013

Στους "8" της Ευρωλίγκας ο Παναθηναϊκός

Την πρόκριση του στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας εξασφάλισε και μαθηματικά ο Παναθηναϊκός με την άνετη εκτός έδρας νίκη του επί της Μπάμπεργκ με 82-60, για την 13η αγωνιστική του Top 16 της διοργάνωσης.
 Photo for this article
Πρώτος σκόρερ για τους «πράσινους» ήταν ο Γιόνας Ματσιούλις με 24 πόντους.

Μπάμπεργκ-Παναθηναϊκός 60-82 Τα highlights του Παναθηναϊκού 

Ωστόσο, όπως αναφέρει το Sport24, το μεγαλύτερο κέρδος του Παναθηναϊκού, μετά τα χθεσινά, δεν είναι ότι προκρίθηκε στα πλέι οφ και μπορεί να βγει ακόμα και πρώτος στον όμιλο. 'Η μάλλον είναι και αυτά. Ερχεται όμως, σε άμεση συνάρτηση με τη μεγαλύτερη κατάκτηση των "πρασίνων": πρόλαβαν τις εξελίξεις!
 Ενώ λοιπόν, η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων της Ευρωλίγκας προσπαθεί να καταλάβει τι έκανε λάθος στην προετοιμασία και τώρα έχει πέσει...περονόσπορος στα ρόστερ, ο κυπελλούχος Ελλάδος είναι στην καλύτερη του φάση. Πέτυχε ό,τι... θα σκότωναν για να ζήσουν όλοι όσοι θέλουν να «βγάλουν» κάτι από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, που τη λέτε και μαραθώνιο.
Σε μια σεζόν που η δουλειά του γυμναστή (πάντα σε συνεργασία με τους προπονητές) είναι η πιο σημαντική από ποτέ (αν δεν έχεις παίκτες, ό,τι και αν έχεις ετοιμάσει μάλλον... δεν μπορείς να το κάνεις), οι καθ' ύλην αρμόδιοι στον ΠΑΟ διδάσκουν... πώς γίνεται η δουλειά. Γιατί όλων στόχος, ευθύς εξ αρχής, είναι να βρίσκεται η ομάδα στο πικ της, μετά τον Φλεβάρη που κρίνονται όλα. Πόσοι το έχουν καταφέρει αυτό φέτος; Η Μπαρτσελόνα, η ΤΣΣΚΑ και ο Παναθηναϊκός. Aντε και η Μακάμπι που ωστόσο, εκμεταλλεύτηκε... τον πόνο των άλλων για να κάνει έξι σερί νίκες και από το ναδίρ να βρεθεί στο ζενίθ.
(Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi)
 mediasoup.gr



Μοιραστείτε το άρθρο:
 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.