Sunday, March 31, 2013

Διαδοχικές συναντήσεις του πρωθυπουργού ενόψει της άφιξης της τρόικας

Συνεχείς είναι οι επαφές του Αντώνη Σαμαρά με στόχο την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου, κυρίως σε τομείς και υπουργεία, όπου παρατηρούνται αρρυθμίες και καθυστερήσεις.
 Διαδοχικές συναντήσεις Σαμαρά ενόψει της άφιξης της τρόικας
Ο Πρωθυπουργός βρίσκεται, από το πρωί του Σαββάτου, στο Μέγαρο Μαξίμου και αυτή την ώρα πραγματοποιείται νέα σύσκεψη με τον Υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη και τον διευθυντή του γραφείου του Πρωθυπουργού Κώστα Μπούρα, για τον προγραμματισμό της επόμενης εβδομάδας.
Το μεσημέρι ο Αντώνης Σαμαράς προήδρευσε σύσκεψης με τους επικεφαλείς του ΤΑΙΠΕΔ για την επιτάχυνση των αποκρατικοποιήσεων και την αξιοποίηση της περιουσίας του δημοσίου.
Στην χθεσινή σύσκεψη του πρωθυπουργού με το οικονομικό επιτελείο στο Μέγαρο Μαξίμου, συμμετείχε και ο διοικητής της ΤτΕ Γ. Προβόπουλος. Ο υπουργός Οικονομικών Ι. Στουρνάρας, εξερχόμενος της σύσκεψης, δήλωσε ότι η κυβέρνηση είναι έτοιμη ενόψει έλευσης της τρόικας. Στη σύσκεψη τέθηκαν επί τάπητος τα μέτρα που προτίθεται να ληφθούν για την καλύτερη αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών καθώς και η πορεία του προϋπολογισμού.
 Πηγή: tvkosmos.gr

Μοιραστείτε το άρθρο:

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.