Thursday, March 28, 2013

Συνάντηση Φ. Αραμπατζή στο Υπουργείο Οικονομικών για ενίσχυση ελέγχων στον Προμαχώνα

Με τον Γενικό Διευθυντή Τελωνείων και Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης του Υπουργείου Οικονομικών Κωνσταντίνο Νηχωρίτη (22/03/2013) συναντήθηκε η βουλευτής Σερρών της Ν.Δ. Φωτεινή Αραμπατζή για την ανάγκη παρεμβάσεων στο Τελωνείο του Προμαχώνα.

Η κ. Αραμπατζή έθεσε το θέμα της οικονομικής αιμορραγίας, που υφίσταται τόσο ο Νομός Σερρών από το διασυνοριακό παραεμπόριο όσο και το ίδιο το κράτος, αφού από τον πλημμελή έλεγχο ενός από τους βασικότερους διασυνοριακούς κόμβους, όπως είναι ο Προμαχώνας, ζημιώνονται σφόδρα τα κρατικά ταμεία εξ αιτίας της εκτεταμένης φοροδιαφυγής.

Η Βουλευτής μίλησε για κραυγή αγωνίας των Σερραίων επιχειρηματιών και ζήτησε από τον Αρμόδιο Γενικό Διευθυντή την επίσπευση των διαδικασιών για την επισκευή της υπάρχουσας αλλά και την αγορά νέας γεφυροπλάστιγγας στο χώρο διέλευσης των φορτίων από τη Βουλγαρία, καθώς και την αγορά ακτινογραφικού μηχανήματος Scanner για τον εντοπισμό κάθε είδους λαθραίου και αδήλωτου φορτίου, που εισέρχεται ανεξέλεγκτο πλήττοντας καίρια τον ήδη ταλαιπωρημένο επιχειρηματικό κόσμο αλλά και τα κρατικά έσοδα.

Για την αποτελεσματικότητα και τη θωράκιση των προαναφερθέντων μέτρων ελέγχου η κ. Αραμπατζή ζήτησε την ενίσχυση και στελέχωση της ΔΟΥ Σιδηροκάστρου αλλά και την αναβάθμισή της με κλιμάκιο του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος.


ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Φωτεινή Αραμπατζή
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ

Στοιχεία επικοινωνίας
Τηλέφωνα: 2321 057760 , 2321 057763, 2321 057762
Fax: 2130116210
Διεύθυνση: Τσαλοπούλου 2 5ος Όροφος
62122 Sérres, Greece
Ιστότοπος: www.arampatzi.gr
 


Μοιραστείτε το άρθρο:

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.