Tuesday, March 26, 2013

«Το NATO ουδεμία πρόθεση έχει να επέμβει στρατιωτικά στη Συρία»


«Το NATO ουδεμία πρόθεση έχει να επέμβει στρατιωτικά στη Συρία» επανέλαβε αξιωματούχος της Συμμαχίας, μετά τη σχετική έκκληση ενός στελέχους της συριακής αντιπολίτευσης προς τις ΗΠΑ.


«Το ΝΑΤΟ δεν έχει πρόθεση να επέμβει στη Συρία»


Ο Σύρος αντικαθεστωτικός Μόαζ Αλχάτιμπ, επισήμανε κατά τη διάρκεια της συνόδου του Αραβικού Συνδέσμου στη Ντόχα, ότι ζήτησε από τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι βοήθεια για την υπεράσπιση ελεγχόμενων από τους αντικαθεστωτικούς περιοχές στο βόρειο τμήμα της Συρίας.
Συγκεκριμένα, ζήτησε να χρησιμοποιήσουν τις συστοιχίες πυραύλων Πάτριοτ που είναι εγκατεστημένες στην Τουρκία για να προστατεύσουν ελεγχόμενες από τους αντικαθεστωτικούς αντάρτες περιοχές από την πολεμική αεροπορία του Μπασάρ αλ Άσαντ.
Συνολικά τρία κράτη-μέλη του NATO έχουν στείλει συστοιχίες πυραύλων εδάφους-αέρος Πάτριοτ στο έδαφος της Τουρκίας για την προστασία τουρκικών πόλεων από ενδεχόμενες επιθέσεις της Συρίας.
newsbomb.gr 
Μοιραστείτε το άρθρο:


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.