Τρίτη, 23 Απριλίου 2013

Διαψεύδει τον Αλαφούζο ο Καραγκούνης

Στην... σέντρα βγάζει τον Γιάννη Αλαφούζο ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος με αφορμή την ατάκα του προέδρου της ΠΑΕ στην Γενική Συνέλευση πως ο "Κάρα" ήταν αυτός που του πρότεινε τον Νίκο Νταμπίζα για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, ο "Τυπάρας" εξέδωσε ανακοίνωση μιλώντας με οργισμένο ύφος κατά του Mr ΣΚΑΪ, λέγοντας ότι δεν λειτουργεί σαν μεσάζοντας κανενός! To γυαλί ανάμεσα στον αρχηγό της Εθνικής και τον Αλαφούζο έχει ραγίσει για τα καλά και δύσκολα θα υπάρξει επιστροφή του Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι. 
Φωτογραφία για Ο Καραγκούνης διαψεύδει Αλαφούζο για Νταμπίζα!
Αναλυτικά η γραπτή τοποθέτηση του Καραγκούνη:

"Με αφορμή δημοσιεύματα που φέρουν τον κ. Αλαφούζο να έχει κάνει τοποθέτηση στην ΓΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σχετικά με την εμπλοκή μου στην πρόσληψη νέων στελεχών θα ήθελα να ενημερώσω τον κόσμο της ομάδας για τα εξης:

Σέβομαι οποιονδήποτε έχει θεσμικό ρόλο στον Παναθηναϊκό, γι' αυτό δεν έχω τοποθετηθεί μέχρι σήμερα για όσα ανακριβή και υποτιμητικά έχουν ειπωθεί κατά καιρούς και με αφορούν. Επίσης είμαι διαρκώς συγκαταβατικός σε κάθε νέα πρόταση της ΠΑΕ για οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν απέναντί μου.

Δεν θα ανεχτώ όμως, από άνθρωπους που με οδήγησαν με τον τρόπο που όλοι γνωρίζουν στην αποχώρηση μου από τον Παναθηναϊκό, να μου αποδίδουν σήμερα έναν ρόλο “μυστικού συμβούλου“ ή “μάνατζερ“ που προτείνει στελέχη και τεχνικούς διευθυντές.

Όλα τα χρόνια της σταδιοδρομίας μου απέφυγα συστηματικά με σοβαρότητα και υπευθυνότητα οποιαδήποτε εμπλοκή σε παρόμοια ζητήματα και ακριβώς το ίδιο πράττω και τώρα. Αγωνίζομαι με το ίδιο πάθος και συνεχίζω την καριέρα μου που με τόσες θυσίες έχω χτίσει.

Παραμένω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ποδοσφαιριστής... ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ".
Allinsports, inews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.