Monday, April 22, 2013

«Ο τουρισμός είναι εθνική υπόθεση»

«Τα μηνύματα για τον τουρισμό εφέτος είναι πολύ ενθαρρυντικά», τόνισε η υπουργός Τουρισμού
 Picture 0 for Κεφαλογιάννη: Ο τουρισμός είναι εθνική υπόθεση
Ο στόχος της κυβέρνησης είναι η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση καθώς με τον τρόπο αυτό θα μπορέσει το τουριστικό μας προιόν να γίνει πιο ανταγωνιστικό, επισημαίνει η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, σε συνέντευξή της στη διαδικτυακή τηλεόραση του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Ο τουρισμός είναι εθνική υπόθεση και επομένως είναι υποχρέωση όλων μας να φροντίσουμε και η ποιότητα των υπηρεσιών μας να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη και αυτό που θα προσφέρουμε να είναι όσο το δυνατόν καλύτερο», υπογραμμίζει η κ. Κεφαλογιάννη.

«Τα μηνύματα για τον τουρισμό εφέτος είναι πολύ ενθαρρυντικά. Αυτό δεν σημαίνει ότι εφησυχάζουμε, πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι ακόμη πιο πολύ γιατί αυτό που έχει σημασία είναι όλοι οι επισκέπτες στη χώρα μας εφέτος το καλοκαίρι να φύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις», τονίζει η υπουργός Τουρισμού, προσθέτοντας ότι «η Ελλάδα πρέπει να δείξει το πιο φιλόξενο, το πιο καλό της πρόσωπο. Αυτό αφορά όλους εκείνους που θα έλθουν σε επαφή με τους επισκέπτες μας, τόσο εκείνοι που είναι στο χώρο του τουρισμού όσο και τον κάθε Έλληνα που μπορεί να υποδεχτεί κάποιον επισκέπτη».
Σχετικά με το εάν η χώρα μας είναι ανταγωνιστική σε σχέση με τους γείτονες, η κ. Κεφαλογιάννη υποστηρίζει ότι «είναι απόλυτα ανταγωνιστική και αυτό το βλέπουμε. Έχει γίνει πολύ μεγάλη προσπάθεια σε αυτό και βεβαίως χρειάζεται να γίνουν κάποια βήματα παραπάνω, όπως η μείωση φορολογικών συντελεστών, πράγμα το οποίο όπως ξέρετε είναι στόχος της κυβέρνησης».
 voria.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.