Tuesday, April 23, 2013

Επικρίνει ο Μάρτιν Σούλτς τις αποφάσεις του Eurogroup για την Κύπρο


Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς ο οποίος βρίσκεται στη Κύπρο για τη διάσκεψη των προέδρων των κοινοβουλίων της ΕΕ επέκρινε έντονα τιςαποφάσεις που ελήφθησαν από το Eurogroup.
Photo for this article
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του ΡΙΚ, ο κ. Σουλτς σημείωσε ότι όλα τα μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν ίσα δικαιώματα και υπέδειξε ότι τα μέτρα που πάρθηκαν για την Κύπρο, δεν έπρεπε να ήταν διαφορετικά από τα μέτρα που αποφασίστηκαν για άλλες χώρες.

«Η Κύπρος δεν αντιμετωπίστηκε όπως άλλες χώρες. Δεν είναι ποτέ αργά. Πιστεύω ότι επί του παρόντος έχουμε τη συμφωνία ανάμεσα στην Κύπρο και την Ευρωπαϊκή Ένωση για το πακέτο ύψους 11 δισ. Αλλά αυτό δεν θα σημαίνει τίποτα, εάν δεν επιτευχθεί η επανεκκίνηση της οικονομίας» είπε ο κ. Σούλτς και προσέθεσε ότι επιβάλλεται να υπάρξει στήριξη στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, να δημιουργηθούν δουλειές και οικονομική δραστηριότητα.
(Πηγή φωτογραφίας:www.bild.de)

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.