Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2013

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ Κ.ΜΕΓΚΛΑ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΕΥΡΩΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ – ΑΝΑΔΕΙΞΗ Κ.ΜΙΧΑΛΟΥ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΕΕΕ, ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΕΥΡΩΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ 17/10/2013


πατήστε για μεγέθυνση

Στο Οικονομικό Φόρουμ Ευρωεπιμελητηρίου: «Επενδύοντας στην ανάπτυξη», συμμετείχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Χρήστος Μέγκλας, το οποίο  διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη στις 15 και 16 Οκτωβρίου. ...

Το πρόγραμμα του Φόρουμ, μεταξύ άλλων, περιλάμβανε την Ετήσια συνάντηση της παγκόσμιας Επιμελητηριακής κοινότητας, παράλληλες συνεδριάσεις σε ειδικά θεματικά εργαστήρια,  συναντήσεις μεταξύ εκπροσώπων των Επιμελητηρίων καθώς και την 114η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Ευρωεπιμελητηρίου.
πατήστε για μεγέθυνση
 Η συμμετοχή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Σερρών κ. Μέγκλα, στο Φόρουμ και στην Ελληνική Αποστολή είχε στόχο και την εξασφάλιση της αντιπροεδρίας των Ευρωεπιμελητηρίων από τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος κ. Κωνσταντίνο Μίχαλο. Αντιπρόεδρος των Ευρωεπιμελητηρίων ο Κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος.
Ο κ. Μέγκλας συγχαίρει τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του ΕΒΕΑ, κ. Κωνστανίνο Μίχαλο.
Αποστέλλουμε σχετικό Δελτίο Τύπου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος. 
DOWNLOADS
 17_F26232.10.2013.pdf

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; Post to Face book -> Δημοσίευση στο Face book & Twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.