Wednesday, October 16, 2013

Αντ. Σαμαράς: Υπερήφανοι για τις Ένοπλες Δυνάμεις



Την ευκαιρία να διαπιστώσει 'ιδίοις όμμασι' το υψηλό επίπεδο της επιχειρησιακής ικανότητας και ετοιμότητας των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και το άρτιο της εκπαίδευσης των στελεχών της είχε σήμερα ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς,... ο οποίος, επιβαίνων της φρεγάτας «Σαλαμίς» παρακολούθησε τη διακλαδική άσκηση «Πυρπολητής», που διεξήχθη υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες ανοιχτά της Ύδρας, στη νησίδα Δοκό.

«Αυτή η δύσκολη απαιτητική διακλαδική άσκηση "επιτυχημένη άσκηση" δείχνει το υψηλό φρόνημα, την ετοιμότητα, την αποφασιστικότητα και την αρτιότητα των Ενόπλων Δυνάμεων» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς μετά το πέρας της άσκησης. «Και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά ο τόπος, μας γεμίζει όλους με υπερηφάνεια» κατέληξε. 

Το σενάριο της διακλαδικής άσκησης «Πυρπολητής» περιελάμβανε ανακατάληψη νήσου. Συμμετείχαν μονάδες του Στόλου, της Πολεμικής Αεροπορίας καθώς και Ειδικές Δυνάμεις.

Την άσκηση παρακολούθησαν επίσης η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και τα μέλη της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής.

ΠΗΓΗnews4all.gr

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; Post to Face book -> Δημοσίευση στο Face book & Twitter

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.