Tuesday, October 15, 2013

Ταυτοποίηση στο πλαίσιο των ερευνών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας του αναζητούμενου φυγόποινου ΜΑΖΙΩΤΗ Νικόλαου ως έναν από τους δύο δράστες της ένοπλης ληστείας στην Εθνική Τράπεζα στα Μέθανα Τροιζηνίας την 25/7/2013

Αναζητούμενου φυγόποινου ΜΑΖΙΩΤΗ Νικόλαου
Στο πλαίσιο των ερευνών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας  (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων που εμπλέκονται σε τρομοκρατική δραστηριότητα και μετά την ανάλυση περιστατικών ένοπλων ληστειών, σε πιστωτικά ιδρύματα της χώρας μας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, διακριβώθηκε ότι, ένας εκ των δύο δραστών της ένοπλης ληστείας
την 25/07/2013 στο Υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στα Μέθανα Τροιζηνίας,  με λεία 108.359 ευρώ και 2.000 δολλάρια Αυστραλίας, είναι ο αναζητούμενος φυγόποινος ΜΑΖΙΩΤΗΣ Νικόλαος του Αγαμέμνωνα και της Σοφίας που γεννήθηκε το 1971. Επιπλέον εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Δίνονται στη δημοσιότητα (15) φωτογραφίες από την παραπάνω ένοπλη ληστεία και σημειώνεται ότι ο αναζητούμενος φυγόποινος ΜΑΖΙΩΤΗΣ Νικόλαος εμφανίζεται στις πρώτες εννέα φωτογραφίες .
Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του αναζητούμενου  φυγόποινου ΜΑΖΙΩΤΗ Νικόλαου, εκκρεμεί Απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθήνας, με την οποία έχει καταδικαστεί σε συνολική ποινή κάθειρξης πενήντα ετών και σε χρηματική ποινή 2.000 ευρώ, για τη συμμετοχή του στην τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας».

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό, που μπορεί να βοηθήσει τις έρευνες  και τον εντοπισμό του ανωτέρω αναζητούμενου, να επικοινωνήσει με τους αριθμούς 170, 1014 και 1964 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ctu@hellenicpolice.gr της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. Υπενθυμίζεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; Post to Face book -> Δημοσίευση στο Face book & Twitter

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.