Tuesday, October 15, 2013

Χρυσαυγίτες έπαιρναν απαλλαγή από το στρατό με χαρτί ψυχιάτρου

Μπορεί τα μέλη της Χρυσής Αυγής να πουλάν πατριωτισμό φορώντας στρατιωτικά παντελόνια και άρβυλα και δείχνοντας τα φουσκωμένα τους μπράτσα, η αλήθεια όμως είναι διαφορετική.
Σύμφωνα με το Βηματοδότη, χρυσαυγίτες φέρονται να απαλλάχθηκαν από το στρατό με Ι-5, με χαρτί ψυχιάτρου και ιατρικές γνωματεύσεις.
Πρόκειται για μέλη της Χρυσής Αυγής, στο Πέραμα, τη Χαλκίδα και την Κόρινθο, κυρίως όσους συμμετείχαν στα τάγματα εφόδου. Ορισμένοι κατάφεραν με χαρτί ψυχιάτρου να βγουν… ψυχασθενείς ή ότι πάσχουν από κατάθλιψη, ενώ άλλοι βγήκαν Ι-5, πάλι με ιατρικές γνωματεύσεις.
Η ανακάλυψη αυτή έγινε κατόπιν έρευνας που πραγματοποίησε το ΓΕΕΘΑ, το οποίο τώρα καλεί όλους αυτούς που είναι ανυπότακτοι και φυγόστρατοι να περάσουν και πάλι από ιατρικές εξετάσεις.
Σε περίπτωση μάλιστα που διαπιστωθεί ότι είπαν ψέματα, τότε όχι μόνο θα στρατευθούν πάραυτα αλλά θα ασκηθεί και ποινική δίωξη εναντίον τους, όπως θα ασκηθεί ποινική δίωξη και εναντίον όσων χορήγησαν τέτοια ιατρικά πιστοποιητικά-μαϊμού.
Σύμφωνα πάντα με το Βηματοδότη, υπάρχουν ακόμη και περιπτώσεις όπου και χορηγήθηκαν πιστοποιητικά για ψυχικές διαταραχές ώστε να πάρουν αναβολή ή ακόμη και απαλλαγή από το στρατό υπογεγραμμένα από έναν γιατρό ο οποίος διαπίστωσε την ίδια πάθηση. Το θέμα χειρίζεται προσωπικά ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωσταράκος.
ΠΗΓΗkoutipandoras.gr

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; Post to Face book -> Δημοσίευση στο Face book & Twitter

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.