Wednesday, October 16, 2013

Νέος Πρόεδρος ο Σώτος Κοτσαμπάς στην Ομοσπονδία Επαγγελματικών Σωματείων Ν. Σερρών

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές με επικράτηση της «Νέας Ομοσπονδιακής Πορείας»

(Πηγή φωτογραφίας: www.e-simerini.com )
«Νίκη όλου του Ν.Σερρών», τόνισε στις δηλώσεις του ο νέος πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ

«Νίκησε ο νομός Σερρών, νίκησε η σερραϊκή επιχείρηση» δήλωσε ο Σωτήρης Κοτσαμπάς με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της εκλογικής διαδικασίας της ΟΕΒΕΣ Ν. Σερρών, σύμφωνα με τα οποία η « Νέα Ομοσπονδιακή Πορεία » της οποίας ήταν επικεφαλής,ήταν ο συνδυασμός που κέρδισε την πρωτιά στις εκλογές .
Την Δευτέρα,14 Οκτωβρίου 2013,το βράδυ πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση της ΟΕΒΕΣ Ν. Σερρών, στην αίθουσα «Γεώργιος Χρηστίδης» στο ΕΒΕΣ,όπου έγινε ο απολογισμός οικονομικής διαχείρισης από την 1-12013 έως και τις 30-9-2013 και στην συνέχεια η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου ,της νέας ελεγκτικής επιτροπής και των εκπροσώπων στην ΓΣΕΒΕΕ.
Στην εκλογική διαδικασία συμμετείχαν τρεις συνδυασμοί :« Ανεξάρτητη Κίνηση Ε.Β.Ε.Σερρών» με επικεφαλής την Μαρία Ζιμπιλιάδου, « Νέα Ομοσπονδιακή Πορεία» με επικεφαλής τον Σωτήρη Κοτσαμπά και « Ριζοσπαστική Συσπείρωση» με επικεφαλής τον Παύλο Φαρμάκη.
Οι εκλέκτορες ήταν 83 από 23 Σωματεία, στην εκλογική διαδικασία συμμετείχαν 81 εκλέκτορες και υπήρχαν 79 έγκυρα ψηφοδέλτια,1 άκυρο και 1 λευκό .
Πρώτος συνδυασμός αναδείχθηκε με 43 ψήφους η « Νέα Ομοσπονδιακή Πορεία» με επικεφαλής τον Σωτήρη Κοτσαμπά, δεύτερος με 27 ψήφους η« Ανεξάρτητη Κίνηση Ε.Β.Ε. Σερρών» με επικεφαλής την Μαρία Ζιμπιλιάδου και τρίτος με 9 ψήφους η « Ριζοσπαστική Συσπείρωση» με επικεφαλής τον Παύλο Φαρμάκη.
Εκλέχθηκαν για το ενδεκαμελές διοικητικό συμβούλιο έξη από την « Νέα Ομοσπονδιακή Πορεία» οι Σωτήρης Κοτσαμπάς με 34 ψήφους, Χρήστος Μαυρομιχάλης, 29ψήφους, Γιάννης Δαραβίγκας, με 27 ψήφους, Κώστας Γαλάνης, με 25 ψήφους ,Κώστας Βλαχόπουλος, με 25 ψήφους και Βασίλης Αρβανιτίδης, με 21 ψήφους , τέσσερις από την« Ανεξάρτητη Κίνηση Ε.Β.Ε.Σερρών» οι Μαρία Ζιμπιλιάδου με 21 ψήφους, Μπαρακλής Ανδρέας με 13 ψήφους, Παντόφλατζης Δημήτριος με 13 ψήφους και Κανακάρης Αναστάσιος με 9 ψήφους και ένας από την« Ριζοσπαστική Συσπείρωση» ο Παύλος Φαρμάκης με 9 ψήφους.
Για την ελεγκτική επιτροπή από την « Νέα Ομοσπονδιακή Πορεία» δύο ο Θεόδωρος Κορδοκούσης, με 26 ψήφους και Λεωνίδας Μανικάκης, με 21 ψήφους (μετά από κλήρωση αφού ισοψήφησε με την Γεωργία Γεωργαντζή), και ένας από την « Ανεξάρτητη Κίνηση Ε.Β.Ε.Σερρών» ο Ξανθόπουλος Παναγιώτης με 20 ψήφους.
Εκπρόσωποι στην Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.εκλέχθηκαν από την « Νέα Ομοσπονδιακή Πορεία» οι Σωτήρης Κοτσαμπάς με 25 ψήφους, Χρήστος Μαυρομιχάλης, 19 ψήφους και Κώστας Γαλάνης, με 17 ψήφους και από την« Ανεξάρτητη Κίνηση Ε.Β.Ε.Σερρών» η Μαρία Ζιμπιλιάδου με 21 ψήφους και Δημήτρης Παντόφλατζης με 13 ψήφους. (Μέχρι την στιγμή που γράφηκε το ρεπορτάζ δεν είχε καθοριστεί αν οι εκπρόσωποι ήταν πέντε ή τέσσεριςγια την Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.).

« Νίκησε ο νομός Σερρών, νίκησε η σερραϊκή επιχείρηση . Ενωμένοι όλοι σαν μια γροθιά, θα αγωνιστούμε για την Μικρομεσαία Σερραϊκή Επιχείρηση, όλοι μαζί με ομαδικό πνεύμα και με επιχειρήματα θα διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τη μικρομεσαία επιχείρηση» τόνισε ο νικητής των εκλογών κ. Σωτήρης Κοτσαμπάς .
Ο κ. Κοτσαμπάς ευχαριστώντας όσους τον τίμησαν με την ψήφο τους, ανέφερε«Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον συνδυασμό μου, όλους τους φίλους μου που ήταν στο ψηφοδέλτιό μου, που ήταν υποψήφιοι. Θέλω να ευχαριστήσω και αυτούς που δεν με ψήφισαν και δεν πίστεψαν στο πρόσωπό μου .Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Σερραίους και από αύριο ξεκινάει μια καινούρια μάχη»
Η κ. Μαρία Ζιμπιλιάδου αμέσως μετά τα αποτελέσματα δήλωσε« Εύχομαι αυτοί που εκλέχτηκαν από όλους τους συνδυασμούς να είναι αυτοί που θα αγωνιστούν πραγματικά για τα προβλήματα των συναδέλφων χωρίς τυμπανοκρουσίες, όπως ακριβώς ήταν ο δικός μας αγώνας, μόνο για το συμφέρον των συναδέλφων».Στην ερώτηση αν αισθάνεται πίκρα από τα αποτελέσματα δήλωσε « Καμία πίκρα α μόνο κούραση, γιατί κουραστήκαμε πάρα πολύ. Κατεβήκαμε στην Αθήνα επειδή υπήρχαν προβλήματα με κάποια σωματεία όπου το καταστατικό δεν διευκρίνιζε ,πήραμε κάποια έγγραφα από την ΓΕΣΕΒΕ και σύμφωνα με αυτά συνδικαλιστικά πράξαμε και αποφασίζαμε. Το ότι υπήρχε μια προσωρινή διαταγή αυτό δεν ήταν τίποτα ,η δικαστικός ξέρει και αποφασίζει. Εμείς ακολουθήσαμε αυτή την εντολή».

Δήμητρα Μετόκη

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; Post to Face book -> Δημοσίευση στο Face book & Twitter

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.