Thursday, October 17, 2013

Πρόταση σύστασης Εξεταστικής για τα υποβρύχια ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας

Σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τα υποβρύχια ζητεί ο Αλέξης Τσίπρας
Την κατάθεση, άμεσα, πρότασης για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τα υποβρύχια ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κάνοντας λόγο για τεράστιο πολιτικό, οικονομικό και εξοπλιστικό σκάνδαλο που πρέπει να διευρυνθεί. ...
«Είναι αναφαίρετο δικαίωμα σας, όμως αφήστε τους υπαινιγμούς γιατί αυτή η κυβέρνηση δεν φοβάται καμία Εξεταστική Επιτροπή. Είναι τόσο καθαρή η θέση της σημερινής κυβέρνησης που δεν την φοβίζει τίποτα. Ελπίζω, το μήνυμά σας να μην έχει αποδέκτη αυτή την κυβέρνηση» ήταν η άμεση απάντηση του υπουργού Αμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου.
Η επισήμανση μάλιστα του υπουργού Αμυνας ότι «αν κάποτε, κάποιοι, δεν είχαν λειτουργήσει υποβρυχίως δεν θα είχε δημιουργηθεί το πρόβλημα με τα υποβρύχια» προκάλεσε ερωτηματικά.
Λίγο αργότερα, πάντως, ο ίδιος ο υπουργός 'Αμυνας έσπευσε να ξεκαθαρίσει προς τους δημοσιογράφους ότι αυτή η αναφορά του δεν είχε σε καμία περίπτωση σχέση για τις ενέργειες που έγιναν μετά το 2010 αλλά αφορούσε την προηγούμενη περίοδο, που ξεκινούσε από το 2000 και αφορούσαν τον κ. Τσοχατζόπουλο.
«Υπάρχουν τεράστιες πολιτικές ευθύνες που δεν σας βαραίνουν προσωπικά. Βαραίνουν όμως την κυβέρνηση στην οποία συμμετέχετε. Το 2010 η σύμβαση που υπεγράφη από τους τότε υπουργούς Βενιζέλο και Παπακωνσταντίνου όχι μόνο δεν διευκόλυνε να φύγουμε από αυτόν τον βρώμικο αγωγό, αλλά αυτός ο αγωγός δεν έκλεισε, δεν αποστειρώθηκε αλλά συνέχισε να ρέει» υποστήριξε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε:
«Στη σύμβαση του 2010 που φέρει τη σφραγίδα Βενιζέλου Παπακωνσταντίνου υπάρχει οσμή σκανδάλου. Πρέπει να εξετάσουμε πλήρως την υπόθεση. Δεν είναι μόνο ο κ. Τσοχατζόπουλος το πρόβλημα της διαπλοκής και της διασπάθισης του δημόσιου χρήματος στη χώρα».
ΠΗΓΗAMΠE, imerisia.gr

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; Post to Face book -> Δημοσίευση στο Face book & Twitter

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.