Wednesday, September 28, 2016

Σέρρες : Φεστιβάλ Μπουγάτσας & Τοπικών Προϊόντων 2016

Με μεγάλη επιτυχία έληξαν οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Μπουγάτσας & Τοπικών Προϊόντων «bougatsa days 2016» που πραγματοποιήθηκε από τις 22 έως τις 25 Σεπτεμβρίου. H διοργάνωση περιελάμβανε δεκάδες πολυποίκιλων πολιτιστικών εκδηλώσεων και πολλές παράλληλες δράσεις γι όλους, μικρούς και μεγάλους, ενώ η προσέλευση του κόσμου τόσο από το νομό Σερρών, όσο και από γειτονικούς νομούς ήταν μεγάλη. Σε όλους μοιράστηκαν από τους Σερραίους ζαχαροπλάστες κάθε λογής σερραϊκά εδέσματα και γλυκά, ενώ τα μέλη του Σωματείου Μπουγατσοποιών πρόσφεραν μπουγάτσα κάθε γεύσης και γέμισης. Στο φεστιβάλ βρέθηκαν σεφ και αρχιμάγειρες από το παγκόσμιο κλαμπ μαγείρων που συνεργάστηκαν με τους μπουγατσοποιούς της περιοχής, σε μια προσπάθεια να ανακαλύψουν μαζί νέες γεύσεις, ενώ φιλοξενήθηκαν τεχνίτες μπουγάτσας από την Σερβία και Βουλγαρία, οικοτεχνίες, και βιοτεχνίες τοπικών προϊόντων διατροφής του Νομού.
Η όλη προσπάθεια είναι να δώσουμε βήμα  στην μπουγάτσα και σε όλα τα τοπικά προϊόντα και να τα βγάλουμε εκτός νομού. Τα προϊόντα μας χρειάζονται προβολή και κατανάλωση», δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ανάπτυξης – Αγροτικής Οικονομίας & Τουρισμού του Δήμου Σερρών Παναγιώτης Γρηγοριάδης.
Λεωνίδας Κασάπης
Πηγή: ert.gr

Για πιο άμεση ενημέρωση κάντε like στην σελίδα μας στο facebook εδώ: Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.