Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτισμού της Ν.Δ. Κ. Γκιουλέκας για τον βανδαλισμό της προτομής της Λέλας Καραγιάννη

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, κ. Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας, με αφορμή το βανδαλισμό της προτομής της Λέλας Καραγιάννη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 
«Καταδικάζουμε, με τον πλέον απερίφραστο τρόπο, το βανδαλισμό της προτομής της Λέλας Καραγιάννη, μιας ηρωίδας της Εθνικής Αντίστασης, που θυσιάστηκε για την πατρίδα. Πρόκειται για μία κίνηση ντροπής από τους γνωστούς – αγνώστους, που προσβάλλει τη συλλογική μνήμη ενός ολόκληρου λαού.
 
Οι μνήμες από τις θηριωδίες του ναζισμού είναι νωπές. Είναι εθνική και ιστορική μας υποχρέωση να τιμούμε εκείνους που έδωσαν τη ζωή τους για αυτό τον τόπο. 
 
Ωστόσο, αυτή η προσβλητική ενέργεια έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά κρουσμάτων βίας, που καταδεικνύουν ότι - με την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ - καθημερινά καταλύεται η έννοια της ευνομούμενης πολιτείας. Οι γνωστοί κουκουλοφόροι βανδαλίζουν, βεβηλώνουν Εκκλησίες και ιστορικά μνημεία, καταλαμβάνουν δημόσιους χώρους, καταστρέφουν περιουσίες, ανενόχλητοι. 
 
Η Κυβέρνηση οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες της γι’ αυτά τα φαινόμενα που μόνο ντροπή προκαλούν».

Για πιο άμεση ενημέρωση κάντε like στην σελίδα μας στο facebook εδώ: Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.