Thursday, September 29, 2016

Ανοιχτή διαδικασία για την επαναξιολόγηση των δομών του ΥπΑΑΤ

Στο πλαίσιο της ανοιχτής διαδικασίας για την επαναξιολόγηση των δομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, πραγματοποιήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 10:00 π.μ. συνάντηση της σχετικής ομάδας εργασίας του ΥΠΑΑΤ, επικεφαλής της οποίας είναι ο Γενικός Γραμματέας κ. Νίκος Αντώνογλου με τους προϊσταμένους Τμημάτων, Διευθύνσεων και Γενικών Δ/νσεων, στο κεντρικό αμφιθέατρο του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν και μίλησαν εκτός του Γενικού Γραμματέα, ο Δ/ντής της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης κ. Κων/νος Παπαδημητρίου και ο κ. Παύλος Ακτύπης μέλη της ομάδας εργασίας του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης για το συντονισμό και την παρακολούθηση των διαδικασιών επαναξιολόγησης των δομών όλων των υπουργείων. Από τους ομιλητές παρουσιάστηκαν η πολιτική και στρατηγική της Κυβέρνησης για την επαναξιολόγηση και αναδιοργάνωση των δομών στο Δημόσιο και εξειδικεύτηκε η διαδικασία και μεθοδολογία που θα ακολουθηθεί στο ΥΠΑΑΤ, το αμέσως επόμενο διάστημα.

Στη συνάντηση τέθηκαν προβληματισμοί και απόψεις από τους παρευρισκόμενους προϊσταμένους και πραγματοποιήθηκε ουσιαστική συζήτηση για την επαναξιολόγηση των δομών του ΥΠΑΑΤ.

Για πιο άμεση ενημέρωση κάντε like στην σελίδα μας στο facebook εδώ: Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.