Tuesday, September 27, 2016

Καταγγελία της Δημοτικής Σύμβουλου Σιντικής, κας Όλγας Φυταγκουρίδου

Η αλαζονεία, η έπαρση, η οίηση είναι από μόνες τους πολύ κακός σύμβουλος.. Όταν μάλιστα συνοδεύονται από αμετροέπεια τότε το μίγμα είναι πραγματικά σοκαριστικό!!Λοιπόν, για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους:
1. Αν κάποιος είναι εμπαθής, διότι πράττει το καθήκον του, ναι είμαι εμπαθής! Όταν κάποιος είναι εμπαθής, διότι δεν ανέχεται από έναν ταγό της εξουσίας, να λέει ασύστολα και χωρίς καμιά αιδώ ψέματα, ναι είμαι εμπαθής! Όταν κάποιος είναι εμπαθής, διότι καταγγέλλει τα κακώς κείμενα μιας ανύπαρκτης και ανίκανης δημοτικής αρχής, ναι είμαι εμπαθής! Όταν κάποιος είναι εμπαθής, διότι προασπίζεται το συμφέρον των δημοτών, ναι είμαι εμπαθής! Όταν κάποιος στηλιτεύει συμπεριφορές και ενέργειες που δε συνάδουν με ένα υγιές μοντέλο άσκησης διοίκησης, τότε ναι είμαι εμπαθής!! Στην ιστορία που ανέκυψε με το θέμα του ρεύματος της ΣΙΝΤΙΚΗ ΔΑΕ, αναζήτησα μόνο την απόλυτη αλήθεια, σε αντίθεση με «κάποιους» που είπαν μόνο ΨΕΜΑΤΑ. Κάποιους που το μόνο που γνωρίζουν καλά είναι οι απειλές και οι εκβιασμοί και πως θα μηνύσουν blogs διότι τόλμησαν να αναδημοσιεύσουν τα δικά μου γραφόμενα! Αυτές οι πρακτικές απειλών και απόπειρας φίμωσης παραπέμπουν σε πρακτικές άλλων εποχών που ευτυχώς έχουν καταδικαστεί και ανήκουν στο παρελθόν.
2. Ναι, κατείχα για 3 χρόνια και 8 μήνες μια «δοτή» θέση διοίκησης όταν ορίστηκα από το Δημ. Συμβούλιο Πρόεδρος της τότε ΔΕΥΑΚ και σημερινής ΔΕΥΑΣΙ. Ως επικεφαλής του Δ.Σ. πράξαμε έργο για το οποίο είμαι υπερήφανη και το αναγνωρίζουν οι πάντες!! Αν ο σημερινός Δήμαρχος και Σύμβουλος της προηγούμενης περιόδου είχε οτιδήποτε μεμπτό να μου καταλογίσει, όφειλε εκ της θέσης του να με ψέξει. Το έκανε; Όχι, αντ΄αυτού εξήρε το έργο μας, αλλά τότε ήταν – προφανώς – αλλιώς τα πράγματα…
3. Ποιος διασύρει το Δήμο στο πανελλήνιο; Μία Δημοτική Σύμβουλος που τηρεί τον όρκο που έδωσε ή ένας Δήμαρχος που προέβη σε μια ανήκουστη πράξη και αντί να αποδεχτεί τις ευθύνες του παραμύθιαζε το Δημοτικό Συμβούλιο;
4. Ποιος είναι ο κλέφτης και ποιος ο νοικοκύρης κ. Δήμαρχε; Αυτός που έχει πίσω του μια επιτυχημένη θητεία αναγνωρισμένη από όλους ή αυτός που κάνει το ένα λάθος πίσω απ’ το άλλο, που διοικεί από το διαδίκτυο, που παινεύεται για έργα άλλων, που επιβάλει δυσβάστακτους φόρους, που η αίσθηση του μέτρου του είναι παντελώς άγνωστη;;
5. Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα τα καθήκοντά μου ως Δημοτικός Σύμβουλος (γνωρίζετε άραγε τι ακριβώς σημαίνει αυτό;;) αγωνίζομαι για την αλήθεια και τη διαφάνεια. Πλείστες φορές, έπεσαν στην αντίληψή μου πράγματα μεμπτά και αναζήτησα την αλήθεια. Απευθύνθηκα, σε σας κ. Δήμαρχε, ζητώντας απαντήσεις και σεις ούτε μία φορά δεν μου απαντήσατε ως οφείλατε!! Ή σιωπούσατε ή υπεκφεύγατε….
6. Δεν πτοούμαι!! Θα συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντά μου με ευσυνειδησία, συνέπεια και υπευθυνότητα. Διότι, ευτυχώς, πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που δε θα πάψουν ν’ αγωνίζονται για το κοινό καλό!!
7. Ναι, κάποιοι θα βρεθούν στις αίθουσες των δικαστηρίων.. Από τη θέση του κατηγορουμένου ή από τη θέση του κατήγορου!! Θα δούμε ποια θέση κρατά η Ιστορία για τον καθένα μας!! ΚΙ όταν θα έρθει αυτή η ώρα, σε ό,τι με αφορά θα παραθέσω όλες τις αποδείξεις για όσα καταγγέλλω.. Άραγε, εσείς τι θα παραθέσετε; Και, τότε θα αποδοθούν τα του Καίσαρος τω Καίσαρι!!! Η δικαιοσύνη και οι ελεγκτικές αρχές θα πράξουν το καθήκον τους και θα λάμψει η αλήθεια!
Όντως τα καλύτερα έρχονται!!
Όλγα Π. Φυταγκουρίδου
Δημοτική Σύμβουλος
Δήμου Σιντικής

Διαβάστε σχετικά:
Καταγγελία της Δημοτικής Σύμβουλου Σιντικής, κας Όλγας Φυταγκουρίδου (έγγραφα). 

Για πιο άμεση ενημέρωση κάντε like στην σελίδα μας στο facebook εδώ: Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook:  

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.