Wednesday, September 28, 2016

"Αυτοί που μας αποκαλούσαν "γερμανοτσολιάδες" ξεπούλησαν τα πάντα, εκτός από τον Παρθενώνα και την Επίδαυρο!"

Εμείς θέλουμε να βελτιώσουμε την Παιδεία. Εμείς θέλουμε να έχουμε πρότυπα, να έχει πρότυπα και το παιδί στο σχολείο και η κοινωνία γενικότερα.
Την αριστεία την οποία δαιμονοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ εμείς θέλουμε να την επαναφέρουμε!", ανέφερε, μεταξύ άλλων, σήμερα στην εκπομπή των "Αταίριαστων" του ΣΚΑΪ ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας.
"Στην Ελλάδα της κοινωνικής κρίσης δεν έχουμε καμία ιδεοληψία να λειτουργούν παράλληλα και ιδιωτικές προσπάθειες και δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακός ο ιδιωτικός χώρος. Φυσικά, στηρίζουμε την δημόσια εκπαίδευση αλλά πιστεύουμε ότι μπορεί να συνυπάρξει και με την ιδιωτική εκπαίδευση.
Όταν, όμως, κάποιος δαιμονοποιεί τον ιδιωτικό χώρο αλλά στέλνει τα παιδιά του στο ιδιωτικό σχολείο τότε δημιουργείται ένα ηθικό θέμα", 
τόνισε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης.
Ερωτηθείς για το θέμα των αποκρατικοποιήσεων ο Κ.Γκιουλέκας υπογράμμισε:
"Ξεπουλάνε και τα ασημικά της χώρας! Μόνο τον Παρθενώνα και την Επίδαυρο δεν συμπεριέλαβαν στο υπερταμείο! Αυτή η κυβέρνηση είναι ικανή να τα πουλήσει και αυτά!
Αυτοί που ξεσήκωναν το σύμπαν και διερρήγνυαν τα ιμάτια τους, όταν κάποτε επιχειρήσαμε να κάνουμε κάποιες αποκρατικοποιήσεις, τότε μας αποκαλούσαν "γερμανοτσολιάδες" και μας απαξίωναν ότι περπατούσαμε "στα 4". Οι ίδιοι άνθρωποι έρχονται σήμερα και ξεπουλάνε μονομιάς την περιουσία του Δημοσίου! 
Ζούμε σκηνές απείρου κάλλους! Από την μία προσπαθούν να πείσουν τους συντρόφους του για να εφαρμόσουν κάτι το οποίο δεν πιστεύουν και από την άλλη ξεπουλάνε τα πάντα! Αυτό δεν είναι απλή κωλοτούμπα! Αυτό είναι συνολική αλλαγή πτήσης!

Από εκεί που είχαμε βγει στα πλεονάσματα το 2014, σήμερα μας ξαναβουλιάζουν στην ύφεση και ξεπουλάνε ότι κινείται σε αυτό τον τόπο! Αυτή είναι η προοδευτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ;", κατέληξε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης.
O K.Γκιουλέκας στους "Αταίριαστους" του ΣΚΑΪ (28-9-2016) https://youtu.be/H-k0nvGfxR4

Για πιο άμεση ενημέρωση κάντε like στην σελίδα μας στο facebook εδώ: Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.