Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016

Η Νέα Δημοκρατία απαιτεί άμεση λύση στο θέμα του ΟΑΣΘ

Μετά από πρωτοβουλία των βουλευτών του Νομού Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνου Γκιουλέκα, κ. Σταύρου Καλαφάτη, κας Έλενας Ράπτη, κ. Θεόδωρου Καράογλου και κ. Σάββα Αναστασιάδη, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, συνάντησή τους - στην οποία συμμετείχε και ο Υπεύθυνος του Τομέα Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, βουλευτής Σερρών κ. Κώστας Καραμανλής -  με τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστο Σπίρτζη.

Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας έθεσαν στον Υπουργό το θέμα του ΟΑΣΘ, εξήγησαν τα τεράστια προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στην καθημερινότητα της Θεσσαλονίκης και ζήτησαν να δοθεί επιτέλους τέλος στην αφάνταστη ταλαιπωρία των Θεσσαλονικέων.

Συγκεκριμένα, ζήτησαν να δώσει η Κυβέρνηση άμεση λύση για την καταβολή δεδουλευμένων στους εργαζομένους του ΟΑΣΘ και ο κ. Σπίρτζης δεσμεύτηκε ότι θα το κάνει μέχρι αύριο το πρωί.

Η Νέα Δημοκρατία, ο αρμόδιος Τομεάρχης και οι βουλευτές του Νομού, θα συνεχίσουν να παρακολουθούν στενά το θέμα.
 
Ελπίζουμε ο Υπουργός να τηρήσει τη δέσμευσή του, χωρίς να δημιουργηθούν άλλα προβλήματα στη ζωή της πόλης.
Για πιο άμεση ενημέρωση κάντε like στην σελίδα μας στο facebook εδώ: Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.