Saturday, September 24, 2016

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου για το νομικό φορέα διεκδίκησης Δικαιοσύνης και για το Ελληνικό

Στη 1 το μεσημέρι η Ζωή Κωνσταντοπούλου, στο πλαίσιο προγραμματισμένης συνάντησης, ενημέρωσε για τον νέο, υπό ίδρυση, νομικό φορέα διεκδίκησης της Δικαιοσύνης και υπεράσπισης του Δημοσίου Συμφέροντος καθώς και για το ζήτημα του Ελληνικού με την Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, κα Ανδρονίκη Θεοτοκάτου.
Εξερχόμενη του γραφείου της Προέδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου, η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε:
«Ενημέρωσα την Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου σχετικά με τον νέο, υπό ίδρυση, νομικό φορέα διεκδίκησης της Δικαιοσύνης και υπεράσπισης του Δημοσίου Συμφέροντος.
Επίσης, την ενημέρωσα για τις πρωτοβουλίες μας σχετικά με την υπόθεση του Ελληνικού. Ένα νέο σκάνδαλο που εκκρεμεί ενώπιον της Δικαιοσύνης και απαιτεί την άσκηση όλων των αρμοδίων λειτουργιών προκειμένου να προστατευθεί το Δημόσιο Συμφέρον και η Δημόσια Περιουσία απ’ αυτό το νέο κακούργημα που διαπράττεται με ευθύνη και της νέας Κυβέρνησης και του Προέδρου της Δημοκρατίας και κάθε εμπλεκόμενου που προωθεί την τόσο επιζήμια Σύμβαση εκποίησης-ξεπουλήματος της Δημόσιας Περιουσίας και του φιλέτου του Ελληνικού».
Θα ακολουθήσει σειρά συναντήσεων και διαβημάτων προς άλλους αρμόδιους θεσμικούς φορείς.
Για πιο άμεση ενημέρωση κάντε like στην σελίδα μας στο facebook εδώ: Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: 

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.