Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016

Σέρρες : 4η συνάντηση των Προέδρων των ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. της Εγνατίας Οδού 28 ΣΕΠ 2016

Την  προβολή θεατρικών παραστάσεων από μαθητές με τίτλο « Θεατρική Άνοιξη Εφήβων», αποφάσισαν οι πρόεδροι των ΔΗΠΕΘΕ της Εγνατίας Οδού κατά την 4η συνάντηση τους, που πραγματοποιήθηκε από 24 έως 26 Σεπτεμβρίου στα Ιωάννινα και μεταξύ των άλλων συμμετείχε και η πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών, Σοφία Μπιτζίδου, η οποία όπως είπε μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών, οι παραστάσεις θα έχουν και διαγωνιστικό χαρακτήρα, ενώ θα φιλοξενηθούν  σε όλα τα ΔΗΠΕΘΕ της Εγνατίας. Οι έξι που θα προκριθούν, μια από κάθε πόλη, θα παρουσιαστούν στην Θεσσαλονίκη σε εκδήλωση υπό την αιγίδα του Κρατικού Θεάτρου Β. Ελλάδος.
Αποφάσισαν επίσης, την διοργάνωση  διαγωνισμού θεατρικής μάσκας και ζωγραφικής σκηνογραφίας. Στο διαγωνισμό θα συμμετέχουν φοιτητές των Σχολών Καλών Τεχνών, τα έργα των οποίων θα κριθούν από καταξιωμένους ανθρώπους της Τέχνης. Τα 100 που θα διακριθούν θα παρουσιαστούν σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη και θα συμπεριληφθούν σε ειδικό Λεύκωμα.
Η πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών, εξέφρασε την ικανοποίηση της για την συνάντηση, αλλά και για την καλή συνεργασία με τους συναδέλφους της πρόεδρους των ΔΗΠΕΘΕ της Εγνατίας Οδού.
Λεωνίδας Κασάπης
Πηγή: ert.gr
Για πιο άμεση ενημέρωση κάντε like στην σελίδα μας στο facebook εδώ: Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.