Thursday, September 13, 2018

Γιάννης Μαγκριώτης: Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΚΥΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ


Ο Σταύρος Θεοδωράκης, στην συνέντευξή του στην ΔΕΘ, δήλωσε ότι, αν ο Καμμένος δεν ψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών, τότε δεν υπάρχει κυβέρνηση.
Αν ο Καμμένος εννοεί αυτά που λέει και ο Σταύρος Θεοδωράκης εννοεί, ότι, άν δεν ψηφίσει ο Καμμένος, δεν θα ψηφίσει και αυτός, τότε, ή η σύμβαση δεν θα έρθει στην Βουλή για να μην πέσει η κυβέρνηση, ή θα προκηρυχθούν εκλογές, το αργότερο μαζί με τις ευρωεκλογές.


Η συμφωνία για την κατάργηση της προσωπικής διαφοράς στις συντάξεις, στα τέλη Οκτωβρίου, θα καθορίσει, αν οι εκλογές γίνουν Γενάρη, ή Μάιο.
Αυτό ακούγεται καλό, αλλά τι διπλωματικό κόστος θα πληρώσει η Ελλάδα, πού θα φανεί ότι αθετεί την υπογραφή της σε διεθνή συμφωνία, όπως είπε πρίν λίγες ημέρες ο Γραμματέας του ΝΑΤΟ, μετά την συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό στου Μαξίμου.
Από εδώ και πέρα θα ζήσουμε στιγμές πρωτόγνωρης έντασης για θέματα διαφθοράς και πολλές κόκκινες γραμμές με τους εταίρους και δανειστές.
Σωτήρες παντού, σωτηρία δεν βλέπω.


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.