Saturday, February 9, 2019

Δρόμος Αγάπης στο Σιδηρόκαστρο την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου



Όταν απαλλαγμένοι από τα προσωπικά μας θέλω, όλοι μαζί μπορούμε να διοργανώσουμε κάτι μαζί, μπορούμε πολλά
Αφού θα έχουμε διανύσει τα 6 χιλιόμετρα μοναξιάς και αυτοκριτικής θα συναντάμε τον άλλον και θα θέλουμε πια να δώσουμε μόνο αγάπη χωρίς να περιμένουμε ανταλλάγματα όπως τα έχουμε φανταστεί ή μάλλον χωρίς να περιμένουμε καθόλου ανταλλάγματα, διότι η αγάπη δεν περιμένει ανταλλάγματα, και μόνο δίνει.


Στη συνέχεια περίπου στις 12:00 το μεσημέρι, όλοι μαζί ως οικογένεια στον προαύλιο χώρο του παλιού Ορφανοτροφείου στήνουμε το γιορτινό μας τραπέζι ώστε τα έσοδα να διατεθούν για τον συμπολίτη μας που μας χρειάζεται.
Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου λοιπόν ένας δρόμος Αγάπης για τον συμπολίτη μας Βασιλειάδη Νικόλαο ξεκινάει στις 11:00 από την Κεντρική Πλατεία του Σιδηροκάστρου για την κοιλάδα και μας ενώνει στον προαύλιο χώρο του παλιού Ορφανοτροφείου

Συνδιοργανωτές: Α.ΠΟ.ΔΡΑ.ΣΙ.
ΣΥΛΛΟΓΟΙ : ΑΜΠΕΛΑΣ, ΒΛΑΧΩΝ, ΕΠΟΜΕΑ,ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ, ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΜΕΛΕΝΙΚΩΝ, ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΩΝ, ΚΑΣΤΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ, ΠΑΦΡΑΙΩΝ, ΠΟΝΤΙΩΝ, ΣΕΟ, ΣΠΗΛΑΙΟΛΟΓΩΝ, ΣΤΕΝΩΠΟΣ, ΣΥ.ΦΑ.ΜΟΣ, ΦΙΛΟΣΙΝΤΙΚΕΣ, Σ.Ε.Ο. , Χ.Ο.Ρ. Ο.Σ., ΣΦ ΠΑΟΚ, Φ.Ο.Σ.Σ. , ΕΠΟΜΕΑ και οι ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΣΎΛΛΟΓΟΙ : ΔΙΑΣ, ΚΑΣΤΡΟ, ΡΟΥΠΕΛ και ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΠΗΓΗ: Σιδηρόκαστρο Συμπαράσταση και Αλληλεγγύη

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.