Sunday, February 10, 2019

Έκοψε την βασιλόπιτα για το 2019 ο Σύλλογος Ελληνογαλλικής Φιλίας “Σέρρες-Fosses” (φώτο)


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για άλλη μια φορά η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου Ελληνογαλλικής Φιλίας  “Σέρρες-Fosses” , την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 11.00 στην αίθουσα «La Vista»  του ξενοδοχείου Xenia.


H κοπή της βασιλόπιτας διοργανώνεται ανελλιπώς κάθε χρόνο από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να βρεθούν τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα και να ανταλλάξουν ευχές για μια δημιουργική και χαρούμενη νέα χρονιά.
 Η Πρόεδρος κ. Ρούλα Θεοδωρίδου, ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για τις δράσεις της χρονιάς που πέρασε και τις δράσεις που με τόσο εκπαιδευτικό μεράκι και ζήλο ετοιμάζονται για τη συνέχεια.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου  ευχαριστεί θερμά όλους καθώς και τους ξεχωριστούς συναδέλφους εκπαιδευτικούς μέλη και φίλους του Συλλόγου που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Bonne et Heureuse Année 2019 !


No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.