Tuesday, February 12, 2019

Καταγγελία: ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ ΤΟΥ ΤΑΡ

C:\Users\GEORGIA\Downloads\ΓΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.jpg
Η συνέλευση Σερρών – Καβάλας «ΓΗ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», με αφορμή τις δηλώσεις του Δημάρχου Σερρών κου Αγγελίδη για εξαπάτησή του από τον ΤΑΡ, όπως ο ίδιος καταγγέλλει, θεωρεί ότι:
·         Είναι απαράδεκτο να δηλώνουν «εξαπατημένοι» αυτοί ακριβώς που καταστρατήγησαν την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Σερρών κατά της όδευσης του αγωγού από γη υψηλής παραγωγικότητας και της εγκατάστασης σταθμού συμπίεσης εντός πυκνοκατοικημένων αγροτικών περιοχών (χωριά Κρίνος και Κωνσταντινάτο) και δίπλα στην πόλη των Σερρών αντί πινακίου φακής.
·         Είναι απαράδεκτο να δηλώνουν «οργισμένοι» αυτοί ακριβώς που επιζητούσαν και λάμβαναν χορηγίες και δώρα από τον ΤΑΡ την ίδια στιγμή που σαν Δήμος Σερρών βρισκόμασταν σε δικαστική διαμάχη με την εταιρεία (προσφυγή στο ΣτΕ).

Εμείς πιστεύουμε ότι καθήκον των εκλεγμένων πολιτικών αρχόντων (τοπικών και κεντρικών) είναι η προάσπιση του περιβάλλοντος και της ασφάλειας και υγείας των πολιτών, απέναντι σε έργα που θέτουν τα αγαθά αυτά σε μεγάλη διακινδύνευση.
Από τη στιγμή ωστόσο που δεν ανταποκρίνονται στο θεσμικό τους ρόλο, αλλά, απεναντίας,  λειτουργούν σαν ατζέντηδες ιδιωτικών εταιρειών, χρέος των πολιτών είναι να αγωνιστούν για τη ζωή, την ελευθερία και το μέλλον  του τόπου τους.
Ο αγωγός ΤΑΡ μπορεί να πέρασε. Ο αγώνας όμως για την αποτροπή της εγκατάστασης και λειτουργίας του άκρως επικίνδυνου σταθμού συμπίεσης συνεχίζεται.
Καλούμε όλες τις δημοτικές κινήσεις και παρατάξεις να πάρουν θέση στο ζήτημα, όπως και σε αυτό του αγωγού φυσικού αερίου «ΠΟΣΕΙΔΩΝ», η ΜΠΚΕ του οποίου βρίσκεται προς διαβούλευση.
«ΓΗ  και  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»
 Συνέλευση Σερρών - Καβάλας

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.