Wednesday, February 6, 2019

Λουτσέσκου: «Η πρόκριση θα παιχτεί στην Τούμπα»


Αισιόδοξος σχετικά με την υπόθεση της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής του ΠΑΟΚ, παρά την ήττα από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.
Καθόλου προβληματισμένος ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, παρά την ήττα της ομάδας του από τον Πανιώνιο (2-1) στον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου. Ο τεχνικός του Δικέφαλου του Βορρά τόνισε χαρακτηριστικά πως «έτσι είναι το ποδόσφαιρο» και πως η πρόκριση θα παιχτεί στη ρεβάνς στην Τούμπα.

 Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρουμάνος κόουτς:

«Δεν συνέβη κάτι συγκεκριμένα. Το παιχνίδι πήγαινε πολύ καλά από την ομάδα μας, προηγηθήκαμε, είχαμε 5-6 ευκαιρίες να σκοράρουμε, ακόμη δύο μετά το 1-1, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.
Ο Πασχαλάκης σε άλλα ματς ήταν πολύ καλός, σήμερα έτυχε να κάνει αυτό το λάθος. Είχαμε δέκα παίκτες που έπαιξαν για πρώτη φορά μαζί και είμαι ευχαριστημένος με την προσπάθεια και τον τρόπο που δούλεψαν στο γήπεδο. Έχουμε τη ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη και η πρόκριση θα παιχτεί στην Τούμπα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
ΠΗΓΗ: in.gr

No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.