Monday, February 11, 2019

Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός: Άνετη επικράτηση για τους παίδες!


Παιδικό 1η Αγωνιστική Β’ Φάση:
Αριστοτέλειο / Πανσερραϊκός Κρι Κρι - Γ.Σ. Ελευθερούπολης: 73-44


Με μία ακόμη νίκη, συνέχισαν την πορεία τους στο Πρωτάθλημα Παίδων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, οι αθλητές του Αριστοτελείου / Πανσερραϊκού Κρι Κρι.
Ειδικότερα, στo πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης (Play Off) του Πρωταθλήματος Παίδων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, τα «λιοντάρια» επικράτησαν επί της ομάδας του Γ.Σ. Ελευθερούπολης με σκορ 73-44 στο παιχνίδι που διεξήχθη το Σάββατο (9/02) στο κλειστό της Ομόνοιας.


Αναφορικά με το παιχνίδι, οι δύο ομάδες μπήκαν νευρικά στο ξεκίνημα του αγώνα συμβαδίζοντας στο σκορ (8-70 στα πρώτα 4’. Στο σημείο αυτό, ο προπονητής των «λιονταριών» Φ. Κοκολιός κάλεσε time out για να ηρεμήσει την ομάδα και να τη βοηθήσει να «διαβάσει» με καλύτερο τρόπο το παιχνίδι.
Στο 2ο δεκάλεπτο, οι παίδες του Αριστοτελείου/Πανσερραϊκού Κρι Κρι παίζοντας με καθαρό μυαλό και πάθος κατάφεραν να προηγηθούν στο ημίχρονο με σκορ 35-18.

Το 3ο δεκάλεπτο ήταν και το πιο παραγωγικό για τα «λιοντάρια», με επιμέρους σκορ 29-19 και τον πίνακα να γράφει στο τέλος της περιόδου 64-37.
Το 4ο μέρος αποτέλεσε τυπική διαδικασία, με τους προπονητές των 2 ομάδων να αξιοποιούν στο παρκέ όλους τους παίχτες που είχαν στην διάθεσή τους και το τελικό σκορ 73-44 να αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αθλητές και οι προπονητές αφιερώνουν τη νίκη στον coach Κώστα Μάρκου, ο οποίος καθοδήγησε με επιτυχία μέχρι τώρα την ομάδα στο Πρωτάθλημα.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-10, 35-18, 64-37, 73-44
Πανσερραϊκός Κρι-Κρι / Αριστοτέλειο ( Κοκολιός – Ιωσηφίδης ): Δρουμαλιάς, Μελαδιανός, Λάτσιος, Παυλίδης, Κολοβής, Καντάς, Δάρατζης, Ξακουστός, Ράγιας, Ιωαννίδης, Φραγκάκης, Βασιλείου.
Γ.Σ. Ελευθερούπολης ( Τερζής ): Χαριτίδης, Πάστρας, Διττόπουλος, Βούτας, Παππάς, Αναστασιάδης, Κωνσταντάς, Μπιτζηλαίος, Αντωνιάδης, Γεωργούδης, Δαλκράνης, Φιλινκαρίδης.




No comments:

Post a Comment

Προβάλλετε ή σχολιάστε την ανάρτηση

Σχόλιο που έχει ταυτότητα χρήστη δημοσιεύεται χωρίς λογοκρισία, αρκεί πάντα η κριτική αυτή να είναι κόσμια.

Ζητώ την κατανόηση σας!!! Από τους ανώνυμους χρήστες, οι οποίοι ως συνήθως αβασάνιστα και χωρίς προσωπικό κόστος γίνονται αμετροεπείς υβριστές.